| MARGARETA199734 a întrebat:

Știe cineva dacă poți sa faci cancer din cauza anexitei?
Am auzit de la cineva chestia asta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

De la anexita nu faci cancer, fiind doar o infectie cronicizata a ovarelor, care te va supara mereu.
netratat poate duce la infertilitate si dureri mari la menstruatie.

15 răspunsuri:
| Alexis123bsb a răspuns:

Nu...anxietatea are foarte multa lume, asta nu inseamna ca o sa aiba toti cancer.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Toată lumea are anxietate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

De unde ști tu? 7 miliarde de persoane au anxietate îi cunoști tu pe toți? Ști tu ce e anxietatea ai avut tu așa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cancer nu da alte probleme da.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Toată lumea are anxietate, e o emoție normală în anumite contexte, până când începe să-ți controleze viața, doar atunci e o problemă. Da, am avut anxietate, și ce? Faptul că ai anxietate nu te face expert în domeniu. Dacă erai expert, te vindecai de mult big grin

anonim_4396

Emoții ai vrut sa spui nu anxietate, maică-mea sau oricare de la mine din familie nu au în nici un fel de context deci e o generalizare absurdă și superficială.

supadeceapa

Da, ai o familie de Rambo, care nu se tem de nimic și n-au nicio grijă pe lume. Pune-i să vorbească în fața unui public de 100 de persoane sau în față cu un tigru, să vezi ce repede identifică anxietatea laughing.

| MARGARETA199734 explică (pentru supadeceapa):

Anexita, inflația ovarelor nu anxietate

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru MARGARETA199734):

God, am crezut că ai scris așa din greșeală. Sorry.

Dacă nu o tratezi, da, poate duce la complicații grave.

anonim_4396

Sunt sigur că s-ar descurca unii din ei mai puțin cu tigrul da astea e cu totul altceva, au eu grijă că orice om da cei 7 miliarde de persoane nu se întâlnesc cu tigrii tai in fiecare zi și nici nu vorbesc cu 100 de persoane alții in schimb da așa că asta iese din ecuație, din nou o absurditate venind de la tine nici nu mă miră ...anxietatea vine la pachet și cu simptome fizice ea înseamnă mult mai mult decât frica sau griji sau ce presupuneri mai faci tu. stres suna mai plauzibil da anxietate nicidecum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Griji*

anonim_4396

Ce ai avut tu e episod anxios nu anxietate. Ai mâncat ceapa multa de aceea te-ai vindecat laughing

supadeceapa

Anxieatea e un răspuns normal al organismului la stres. Repet, devine o problemă doar când îți domină viața, adică atunci când dezvolți o tulburare de anxietate (panică, anxietate generalizată, fobie socială etc). Tulburări care sunt foarte frevente, de altfel. Și care nu au un fond real, cum e amenințarea unui tigru. Cei 7 miliarde nu se întâlnesc cu tigrul, dar au interviuri de angajare, au evenimente importante, au probleme în viață. Studiile și statisticile nu se fac pe familia ta. Și dacă e atât de relevant ce cunoaștem noi, eu în facultate mi-am văzut fiecare coleg în parte având anxietate înainte de o prezentare mai serioasă, toți se înroșeau, tremurau, abia articulau două cuvinte, păreau amețiți etc, ei nefiind timizi, introvertiți sau asociali. Tu vorbești doar despre anxietatea patologică, eu vorbesc despre anxietatea normală, pe care o experimentează oricine ocazional.
''Emoții ai vrut să spui, nu anxietate.'' > Anxietatea e o emoție laughing

anonim_4396

Ciudat eu am câțiva nepoți și niciodată nu i-am văzut anxioși sa tremure sa se înroșească sa se balbaie tu confunzi emoțiile/stresul cu anxietatea "normala " aia e pe moment în unele situații, in schimb anxietatea e prezenta in fiecare moment chiar și când individul nu trece în situații stresante.anxietatea nu e normală că așa am fi toți bolnavi psihic, colegii tai erau timorați, stresați, emotivi nu exista anxietate normală și nu toți o au daca chiar e așa sunt indivizi care nu au frica, emoții și nici nu tremura psihopatii. deci e o generalizare superficială happy

anonim_4396

Trebuie sa recunosc că mă excită inteligenta tawinking