| annonimaaaa555 a întrebat:

Bună. Știți ceva pentru creșterea părului+să nu cadă,sau macar doar pentru creștere? Cândva am avut părul foarte des și mi-a crescut repede. De un timp are această problemă. Am fost la doctor,mi-a zis sa iau "ceva" pentru creșterea părului, dar nu a zis ce... când l-am întrebat ce, a zis sa întreb la farmacie. Am întrebat și ei m-au trimis înapoi la doctor deci mno...
Mulțumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alinadianaaa a răspuns:

Foarte multa lume se confrunta cu căderea parului. E și sezonul rece, lipsa mineralelor din organism își spun cuvântul.Nu mai folosi șampoane deoarece cauza este interioara, ai o carenta de vitamine(vitB12, B6), sau poate ai probleme cu tiroida. Mie mi-a căzut aproape tot parul anul trecut, am fost la medic și mi-a recomandat sa iau un complex de vitamine (Centrum de la A la Z) ai după vreo 3 luni căderea s-a estompat.

| annonimaaaa555 explică (pentru alinadianaaa):

Nu am probleme cu tiroida. M-am gândit și eu și am făcut analize dar nu am. Iau de mult vitamine din gama B+vitamina C, zinc și fier...
Nu știi altceva? Un ulei ceva ca la vitamine iau la greu...