| annonimaaaa555 a întrebat:

Bună. Știți ceva pentru creșterea părului+să nu cadă,sau macar doar pentru creștere? Cândva am avut părul foarte des și mi-a crescut repede. De un timp are această problemă. Am fost la doctor,mi-a zis sa iau "ceva" pentru creșterea părului, dar nu a zis ce... când l-am întrebat ce, a zis sa întreb la farmacie. Am întrebat și ei m-au trimis înapoi la doctor deci mno...
Mulțumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alinadianaaa a răspuns:

Foarte multa lume se confrunta cu căderea parului. E și sezonul rece, lipsa mineralelor din organism își spun cuvântul.Nu mai folosi șampoane deoarece cauza este interioara, ai o carenta de vitamine(vitB12, B6), sau poate ai probleme cu tiroida. Mie mi-a căzut aproape tot parul anul trecut, am fost la medic și mi-a recomandat sa iau un complex de vitamine (Centrum de la A la Z) ai după vreo 3 luni căderea s-a estompat.

6 răspunsuri:
| annonimaaaa555 explică (pentru alinadianaaa):

Nu am probleme cu tiroida. M-am gândit și eu și am făcut analize dar nu am. Iau de mult vitamine din gama B+vitamina C, zinc și fier...
Nu știi altceva? Un ulei ceva ca la vitamine iau la greu...

| alinadianaaa a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Nah eu ma mai clateam cu ceai de rozmarin pe cap, cică e bun pentru regenerarea parului... Trebuie sa iei un complex care conțin toate vitaminele. Parul poate cădea nu doar din lipsa de B, C, poate sa fie o deficienta de zinc, fosfor, fier. Ia complexul care cuprinde toate vitaminele și o sa vezi ca o sa te ajute enorm

| annonimaaaa555 explică (pentru alinadianaaa):

Mulțumesc!

| annonimaaaa555 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Hello. Nu am viermișori dacă la aia te referi. Am făcut toate analizele. Cică am parul asa de la stres da na. Nu am nici un parazit în corp, dar mulțumesc.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Nu e nimic rusinos, sa stii. Daca intri in contact cu copii, aia e.
Si din pacate nu ies la analize.
Ti-am facut o recomandare, tu faci cum crezi.