Hmm...Pai uite cum fac eu : dimineata mananca un bol de cereale Fitness (preferabil cu fructe) amestecat cu iaurt Activia, crede-ma e delicios si foarte sanatos. Incearca sa mananci paine neagra prajita; salata cu ulei de masline; carne de peste sau de pui etc. Evita prajelile si sucurile acidulate. Bea cat mai multa apa (preferabil cu lamaie) si de asemenea, evita sa mananci dupa ora 18:00. Este foarte bine ca faci sport Urmeaza-mi sfaturile si sigur vei vedea rezultatele Sper ca am fost de ajutor XOXO
Depinde de cati ani si ce activitate ai in timpul zilei, deoarece este esential sa te tii de ea. Cea mai buna dieta pe care o stiu eu este dieta daneza, o gasesti pe internet.
Eu in vreo saptamana am slabit cam 2 kg , mereu aveam ganduri ia sa mananc o ciocolata ca doar nu ma face obeza,cum ajungeam la dulap ma opream si plecam inapoi,cand ma intrebau ai mei daca mananc cartofi prajiti sau altceva ma fortam sa spun ca nu imi este foame,imi gaseam alte ocupatii,mananca sanatos si o sa vezi rezultate, fara dulciuri si altele, fara mancaruri uleioase succes
Nu trebuie o dieta foarte dramatica cum zici tuh eu am incercat o metoda care chiar tine de ex. daca pe zi bei 4 pahare de apa din 4 bea 2 cu o felie de lamaie in ea daca poti ar fi mai bine chiar in toate dar nah alegerea ta, oricum trebuie si sport daca vrei un rezultat
@scumpika01 pai chiar asta e, ca NU vreau o dieta drastica. mersi de ajutor, oricum
Este bine pe timp de iarna sa fi mai plinuta(nu excesiv), primavara si vara poti consuma salate de exemplu