| MoNsTeR a întrebat:

toate exercitiile de la sala influenteaza cresterea? daca nu care sunt cele care nu influenteaza?(am 15 ani). km cat costa un abonament la sala pe luna si de cate ori po sa mergi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| octavianpas a răspuns:

Antrenorul de la sala iti poate da indicatii pretioase.

| deejayra a răspuns:

Eu dau 110 lei pe luna, nelimitat, dar fara supravegherea instructorului

| VladDu a răspuns:

1-2 ore poti sa mergi la sala pe zi. cel mai indicat 4 zile pe saptamana si iti influenteaza cresterea... poti sa nu mai cresti in inaltime.

| MoNsTeR explică:

Ala nu trebuie sal platesti separat de abonament?

| MoNsTeR explică:

350 ron?! eu stiam ki km 70-100(la mine in oradea)

| roxanaa a răspuns:

Incearca inotul si ceva baschet ...sala modeleaza dar nu cred ca stimuleaza cresterea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Influenteaza cresterea in mod favorabil daca nu faci presa, si unele exercitii deasupra capului. Intreaba instructorul iti va zice el ce trebuie sa faci.

| RaiDen_6975 a răspuns:

Pai un raspuns ar fi conteaza de unde esti conteaza si la ce fel de sala poate sa coste 25 lei, 50 lei, 100 lei chiar mai mult...si nu toate exercitiile influenteaza cresterea doar unele trebuie sa nu ridici deasupra capului greutati poti sa mergi si toata ziua dar platesti mai mult. in plus la 15 ani e indicat sa mai faci pauza adica ai putea merge luni miercuri si vineri cam atat

Întrebări similare