| Lory407 a întrebat:

BUNA TPU! A inceput sa imi apar vergeturi... le poti trata sau nu mai trec?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Mary_Dy_1995 a răspuns:

Iti apar vergeturi din cauza ca pielea nu este elastica.Nu le poti trata...iar vergeturile nu le poti scoate decat cu laser.

| Alicezzz a răspuns:

da se trateaza, gasesti creme de tot felul la farmacie si in magazine sau naturiste. Poti prepra chiar tu o crema din ulei de avocado si ulei de lavanda
Se amesteca 30 g ulei de avocado, migdale sau jojoba cu 7 picaturi de ulei de lavanda sau 5 picaturi cu ulei de musetel.
Se maseaza zonele afectate de vergeturi de 2-3 ori pe zi, pana cand se obtine rezultatul dorit. Sau folosesti uleiul de masiline si te masezi in fiecare seara, daca nu iti place cu ulei de masline il poti inlocui cu migdale, ulei de ricin, de avocado sau ulei cu vitamina E!

evenso
| evenso a răspuns:

Depinde ce culoare au vergeturile.
Cele de culoare roz / violacee sunt vergeturile recente care se pot trata cu diferite creme.

Citeste mai mult despre asta aici:

http://www.cosmetoterapie.ro/......a-ele_2244

| MomentanNuAmNume a răspuns:

Bună.
vergeturile dispar, însă nu foarte repede. trebuie să îţi dai cu creme speciale, nu ştiu exact de care, dar poţi întreba şi sigur vei găsi măcar numele unei creme. pe lângă asta, spunea pe net că te ajută şi dacă bei mai multă apă. thinking
Succes!

| Lory407 explică (pentru evenso):

Sunt roz

evenso
| evenso a răspuns (pentru Lory407):

Atunci ai sanse mai mari sa scapi de ea, citeste articolul ce ti-am dat pe acel link.

| Lory407 explică (pentru Alicezzz):

Uleiul de argan ajuta cu ceva?

| Alicezzz a răspuns (pentru Lory407):

AJUTA dar eu stiu ca multi il folosesc pentru unghii... sau uite aici http://www.eva.ro/......45534.html

| Wehes a răspuns (pentru evenso):

Si eu am vergeturi de culoarea ROZ pe ambii bicepsi si as vrea sa le tratez cumva.
Am citit link-ul recomandat de tine dar nu prea am inteles ce creme pot folosii, sau ce remedii?
Ai putea sa imi recomanzi ceva?
Mersii.

evenso
| evenso a răspuns (pentru Wehes):

Nu pot sa-ti recomand pentru ca eu nu am folosit ca sa stiu care are efect sau nu, dar un medic dermatolog iti poate recomanda produsele cele mai buna si in functie de buget.