| pwp a întrebat:

Buna TPUhappy
A incercat careva dintre voi produsele Herballife? As fi tentata sa le incerc, dar am unele dubii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| michelia a răspuns:

Am fost anul trecut la o prezentare de produse dar nu m-a convins. Aparent, te-ai vindeca de orice boala daca consumi unele produse Herbalife sau iti creezi o imunitate si o stare plina de vitalitate si energie.
Si pretul lor mi s-a parut prea mare ca sa le testez.

| Azµre a răspuns:

Nu face această prostie, sunt tâmpenii care dereglează organismul!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prețuri prea mari, nici pe mine nu m-au convins.
Totul este comercial.
Pa, pa.

| Azµre a răspuns (pentru michelia):

Sunt prostii, îți dau dreptate, prețul mult prea mare, eu am avut pe cineva care se ocupa cu astfel de produse, și nici pe departe nu sunt ceea ce încearcă ei să vândă!

| michelia a răspuns (pentru Azµre):

Si eu m-am felicitat atunci. Tentatia insa exista la unii pentru ca promisiunile facute prin reclama lor suna grozav; e insa o amagire pe care o si platesti scump.

| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Nu iti recomand!

| Dana_Dana_1971 a răspuns:

Eu am încercat, 1 cutie te tine aproximativ 1 luna și costa 200 lei + pastile din plante cu multă apă, după ce slăbești trebuie luat și mentinere, altfel pui înapoi dublu ce ai dat jos.