| Cinevanuteintereseaza a întrebat:

Buna TPU! A incercat cineva suplimentele forcapil? Am inceput sa le iau recent si am vazut multe recenzii negative si persoane care spun ca ingrasa. Eu stiam ca vitaminele nu au cum sa ingrase daca nu iti schimbi alimentatia dar parca m au speriat putin. Macar efectele si le fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ingrasa dat iti creeaza pofta de mancare. Deci ai tendinta sa mananci mai mult.

| sweetys a răspuns:

Probabil si ele au citit in alta parte, si efectul placebo. Eu nu am avut nici o problema cu ele, doar ca in exces o sa ai probleme cu pilozitatea, nu actioneaza doar la parul din cap, cel de pe corp va creste mai repede, asta daca iei un an de zile fara acea pauza ( a patit-o o prietena), eu am stiut cand sa ma opresc.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Forcapil nu îngrașă direct, vitaminele nu au calorii. Creșterea în greutate e legată mai degrabă de alimentație sau retenție de apă. Efectele apar în 2-3 luni dacă ai carențe. Nu lua mai mult de 6 luni. Fa o pauză măcar