| Petruts a întrebat:

A patit careva ca dupa o injectie la o masea, dupa 3 zile sa i se inflameze gingia si sa i se faca o mica punguta de culoare alba si sa ai dureri,si sa mergi la medicul stomatolog sa-ti zica ca e ok, ca de la intepatura de la injectie s-a format acea inflamatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| MaraciucaSefu a răspuns:

Acela este un puroi, iti sugerez sa te duci la alt stomatolog si sa iti spuna parerea lui

| BiuL a răspuns:

Nu mi se pare normal. Punguta acea alba mai mult ca sigur contine puroi. Eu dupa injectiile astea aveam o mica amorteala si eventual mi-era umflata buza dar in cateva ore disparea. Ia un antiflamator ketonal sau nurofen si daca nu iti trece eu iti recomand sa mergi si la un alt dentist pentru a cere o a doua parere.

| Petruts explică (pentru MaraciucaSefu):

Mi a zis ca nu e puroi straight face si ca e normal de la intepatura,, sunt chiar confuz

| MaraciucaSefu a răspuns:

Iti pot garanta ca acela este un puroi si sa te duci cat mai repede la alt stomatolog, poate se inflameaza zona aceea

| catablondu a răspuns:

Salut, nu stiu ce s-a intamplat, dar stiu ca nu e normal. E posibil sa fi umblat cu ceva nesterilizat. Consulta cat de repede posibil un alt stomatolog.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da si mi e mi au aparut niste pete albe dupa anestezie, dar nu dureau deloc

| onasis1961 a răspuns:

Pentru ce ai făcut injecţia la măsea? A fost anestezie? Ne e rău să iei ceva antibiotice şi nu e rău să ceri părerea altui stomatolog, sau a medicului de familie.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Probabil că s-a infectat locul unde ai avut înţepătura, cel mai probabil din cauza unei dezinfectări locale deficitare.

Oricum, acea "punguta de culoare alba" este un puroi şi durerile se datorează infecţiei respective.

În nici un caz, NU este normal aşa ceva!

Mergi la ALT medic stomatolog, îţi va "curăţa" zona respectivă ( îţi face un drenaj ) şi TREBUIE să iei antibiotice ( Ampicilină forte/500 mg de 3-4 ori pe zi, câte o capsulă, sau Oxacilină ).

Toate cele bune.

| mona a răspuns:

Punguta aia indica mai mult ca ar fi puroi nu de la intepatura de injectie, cere si parerea unui alt dentist

| Petruts explică (pentru bursuc001):

Am si eu o intrebare, dar sa nu o iei ca pe o ironie, ai studiat cumva medicina?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Petruts):

Am "ceva" studii în domeniu...