acu 3 saptamani am fost in spital pentru ca am avut o toxiinfectie alimentara si in urma cu o saptamana consumasem "Legale" droguri intr-o cantitate mai mare adica nu eram invatat, eu nici nu fumez tigari... si cred ca am fumat 6 "cuie" intr-o zi. ce vreau sa va zic in spital am inceput sa-mi iau atacuri de panica cand veneau doctoritele sa-mi faca injectii transpiram, nu mai aveam aer, imi batea inima, ameteala si dupa ce am iesit din spital ma simteam rau ametit asa pentru ca incepusem sa nu mai dorm aveam spasme musculare, miodezopsii musculite pe retina am si acum. Toate acestea sunt datorita stresului acumulat? la ce trebuie sa merg un doctor de familie, psihiatru, neurolog? astept un raspuns si acuma am starile astea ciudate, mi se zbate carnea pe mine la picioare, maini, ochi sa fie anxietate? in fine oricum in zilele alea inainte sa intru in spital incepeam sa ma sperii ca o sa mor imi luam atacuri apoi stres nu mai dormeam ma gandeam numai la prostii si nu inteleg de ce nu-mi trece de o luna aproape
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Sincer am loat doar o seara si am loat intr-o doza mare apoi noaptea ma inceput sa le visez dupa au inceput sa-mi apara miodezopsii musculite zburatoare. pe retina si acuma am si spasme musculare si stari de ameteala lesin...
Psiholog! medic de familie sau la psiholog direct nu e nimic grav doar putina inconstienta Te faci bine cat ai clipi! vezi tu cum ti-am raspuns si la cealalta intrebare, mintea noastra este ca un burete ea atrage totul din jur toata infomratia, acuma depinde de noi ce informatie bagam in cap si in ce fel de aceea este bine sa luam doar lucrurile pozitive, sa citim carti pozitive, filme si muzica pozitiva, chiar si in lucrurile suparatoare trebuie sa gasim o parte buna pe care sa o privim
Crede-ma esti perfect sanatos si normal doar ca inca nu esti constient de asta! un psiholog te va face sa fi perfect constient! ba chiar sa fi mai constient ca inainte! mergi la un psiholog iar dupa aceea incearca sa elimini negativismul din viata, de ori ce fel, filme, muzica, oameni... citeste carti pozitive sau intra pe nlpmania.ro si citeste! cititul iti aduce starea de prezenta si te face rational si constient... ceea ce tu acum nu esti dar este doar un pas pana la prezenta, daca nu esti sigur pe tine sau nu sti ce ar trebui sa faci sai ai ori care alte nelamuriri si sunt sigur ca in momentul asta ai, te rog sa imi lasi emailul si o sa te lamuresc cat ai clipi! Acuma esti putin sensibil la informatii si ai grija sa nu mai citesti pe internet comentarii si articole de tot felul, cu exceptia celor pozitive! vezi tu societatea ne face sa credem ca este ceva grav ca sa profite din plin prin vanzarea medicamentelor dar nu este deloc grav, este doar un pas peste care vei trece repede si vei ramane cu un plus de cunostinte benefice in viata, si anume ca trebuie sa fim pozitivi! esti baiat destept asa ca dai drumul cu tupeu maine la psiholog! si lasa-mi emailul sa te ghidez putin in cazul in care doresti bineinteles, ps uitate la Levi Elekes pe youtube in caz ca te plictisesti si nu poti dormi, sau punete undeva intr-un colt intr-o camera sau afara in natura si nu te gandi la nimic doar concentreazate pe respiratia ta, inspira si expira adanc de cate ori simti nevoiea , mananca sanatos! bea multa apa, cand te trezesti bea 3, 4 pahare de apa, iar cand te culci la fel, daca te trezesti noaptea bea apa.
Cand faci baie incepe cu apa calda sau rece si schimba temperatura, constant de la cald la rece sau cum iti este comod dar ultimile doua minute din dus foloseste apa rece, nu exagerat de rece. SA nu treci direct la apa rece de la cea calda, schimba treptat temperatura! mananca fructe legume cereale peste! o sa te faci bine te asigur! este foarte usor doar trebuie sa crezi asta!
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.17.79.188) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro