| Lumy2802 a întrebat:

Acum 2 zile am aflat o veste cumplita.Mama mea are fibrom fibromatos si daca nu se opereaza urgent face cancer si moare.Mi~e greu sa scriu acum...plus ca o sa faca o biopsie si afla daca are sau nu cancer, sper sa nu aiba.M~am descarcat acum si aici deoarece nu pot vorbi cu nimeni despre asta...mi~e frica ca nu cumva sa ii fie foarte rau sau si mai rau sa o pierd. dati~mi sfaturi..cum pot sa trec peste asta, va rog! sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| J0B0MAT a răspuns:

Pai ar trebuie sa se opereze cat mai repede. Stiu 3 persoane care au avut tumori canceroase si apoi s-au operat si a fost totul bine.Ramai pozitiva si puternica pentru mama ta.
Multa sanatate!

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista fibrom fibromatos, probabil vrei sa spui uter fibromatos sau fibrom uterin. Daca acesta este diagnosticul, poti sta linistit, nu exista nici un risc de a se maligniza sau de a muri din cauza acestei boli. Nici nu este nevoie sa faca biopsie, este suficient sa se opereze si sa faca examen histopatologic din piesa scoasa in timpul operatiei

| Lumy2802 explică (pentru J0B0MAT):

Multumesc mult!

| J0B0MAT a răspuns (pentru Lumy2802):

kiss.Nu ai pentru ce.