@ CristiDinBucuresti anti-tetanos sau anti-rabic eu stiu ca cainii pot transmite rabie iar tetanosul este un microb de pamant, care se ia de pe corpurile ruginite.
Da trebuie urgent vaccin anti tetanos, ce varsta ai? Azi ar trebui sa mergi la spital sună la 112 si vorbeste cu asistentele acelea, spune le ce ai pățit, multa sanatate.
Daca, cainele avea dinti din metal ruginit, atunci e anti-tetanos :D
altfel, ii trebuie vaccin anti-rabic
si DA, trebuie sa mergi sa il faci, oricat de mica e zgarietura, pentru ca nu tine mai mult de 2 ani maxim:
https://www.immunize.org/askexperts/experts_rab.asp
Sincer, am 17 ani si la viata mea m au muscat doi caini, unul in clasa a 3a pe la spate, era vagabond si m-am dus de 5 ori la spitalul de boli infectioase sa fac vaccinurile alea, iar apoi cam dupa 5 ani m-a muscat cainele meu, un ciobanesc caucazian de brat, m-am mai dus de 2 ori la vaccin (se face de 5 ) am avut si copci si tot ce trebuie, dar la vaccin nu m-am mai dus, si treaba asta s-a intamplat acum 3 ani si nu am nimic). Acum nu prea dau eu la spital una doua mai ales acum cu pandemia, vezi la ochii, daca e adanca sau trebuie cusuta, ar trebui la spital, dar nu stiu cat de adanca poate fii daca blugii nu au nimic, alege singura dupa marimea rani. Daca e intre, cred ca poti sa te tratezi si cu o crema