Redau: In Marea Britanie, Agenţia de reglementare a medicamentelor şi produselor de sănătate a studiat mai îndeaproape situaţia şi impactul celor două vaccinuri pe bază de ARN mesager dar şi al lui AstraZeneca. Astfel, organismul britanic a cules peste 27.500 de simptome privind cicluri mai puţin abundente decât de obicei sau întârzieri de ciclu sau sângerări vaginale intempestive. Agenţia britanică minimalizează însă numărul de probleme semnalate amintind că au fost injectate déjà peste 43 de milioane de femei. Stire rfi.ro
Nu are nici cea mai mica legatura)) Daca ai citit efectele adverse posibile ai fi vazut ca nu se numara asta printre ele. Menstruatia poate intarzia din N motive, de la oboseala, stres pana la alimentatie. Stai linistita.
Eu am auzit de la cineva exact opusul. Ca la doua zile dupa vaccin i-a venit menstruatia (cu 2 săptămâni inainte de termen) si ca a avut hemoragie.
Hmm, nu ai auzit ca vacinurile contin tot felul de cip-uri, sau alte lucruri nenormale? Daca ai primit cu vaccinul ceva care te-a insarcinat?
Vaccinurile sunt chimicale,deci ca si oricare alt chimical necunoscut,poate sa aiba efecte secundare.Ce am auzit,multe femei au avortat dupa ce au facut vaccinuri.
Multe sunt doara zvonuri, dar pe linga astea, sunt f multe adevarate, odata ce iti bagi un chimical in corp, nu te astepta ca no sa se intimple nimic.
Una este cand intra un agent patogen, alta e cand iti bagi gazolina in vene