Esti nebuna.din aceasta cauza sunt nevoit sa te raportez si sa vina poliția peste tine, normal ca mori.
N'ai tupeu Decat sa traiesti cu o asa gandire mai bine mori! Auzi... sa te sinucizi pentru un baiat . Sa te intreb ceva... crezi ca pe pamant exista doar acel baiat?
Ma fetito trezeste-te du-te spalate pe fata si dati 2 palme! Cum mama dracului sa te gandesti sa iti tai venele esti sinucigasa? Cum adica daca vei muri? Normal ca vei muri din cauza hemoragiei! Uital sau spune-i ce simti! Dar sa nu mai gandesti niciodata asa! Si eu am trecut prin ce ai trecut tu dar eu nu am putut niciodata sa ii spun ce simt fetei pe cale o iubesc din cauza ca nu am avut curaj.Si stai linistita ca nu e sfarsitul are balta peste!
Deci tu ai pus intrebarea si ceilalti ti-au raspuns de ce comentezi ca o proasta la ei? Daca tot faci atatea fite fa ce vrei mori linistita, el nici nu o sa isi dea seama ca tu mori pentru el si nici nu o sa il intereseze. Asa ca stai linistita nici un baiat nu merita. [scuzati-ma baietii ]
Wow.opreştete! Nu este o idee bună..chiar ai putea muri. Înceracă să vorbeşti cu cineva apropiat, daca nu poti sa-mi trimiti un mesaj pe privat, iti pot da niste sfaturi
Nu este nevoie sa iti tai venele NU REZOLVI NIMIC inta in vorba cu el pe situri de socializare, glumeste, intreaba-l diverse
cand te intalnesti cu el fi si tu mai machiata imbracata mai provocator
capteazai atentia.Si il vei castiga
garantat.
Cui pe cui se scoate, daca vrei sa uiti persoana care te-a ranit sentimental, iesi cu altii si poate te indragostesti de unul mai bun, nu s-a sfarsit lumea cu acel baiat
anoooonimm77 întreabă: