| NameHarris a întrebat:

Acuma am terminat de facut un dus si am observat ca mi-au aparut niste bubite rosii pe o bucahappy oare ce sunt este grav? Funda la cel mai bun raspunsbig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| untu a răspuns:

S-ar putea ca ati mancat ceva vechi (mancare expirata sau alterata), trebuie facute niste analize la policlinica! Alt motiv e ca s-ar putea sa aveti o forma de alergie, va sfatuiesc sa va consultati cu medicul alergolog sau dermatolog! Incercati sa va tratati cu CLARITINE!

| NameHarris explică (pentru untu):

Nu cred ca am mancat ceva vechi poate cum am fost la tara vreo 3 zile si am mers la fan la bunicu|?laughing era mult prafbig grin

| Fatamuntilor a răspuns:

Doar in acel loc si doar dupa dus?
Vei rade dar s-ar putea sa fie o alergie la apa.
Exista asa ceva.
Urmareste data viitoare cand faci dus.

| Mussette a răspuns:

Te-a ciupit ceva, daca nu e vorba de vreo intoxicatie.

| untu a răspuns (pentru NameHarris):

Inteleg! Se pare ca ai o alergie de la praf de fan! mergi sa te consulti cu medicul alergolog!