anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 1'60 și 65 kg... Aș vrea să mai slăbesc măcar 5 kg dar asta înseamnă neapărat să am un deficit caloric ceea ce ar însemna să consum până în 1000cal/zi deoarece într-o zi obișnuita nu mănânc mai mult de 1200 maxim 1500 cal. Aș vrea să mă axez mult pe salate, supe, etc mâncăruri cât mai ușoare. Problema e că aș vrea să iau proteine(pudră proteica de ciocolata) ca să am totuși ceva dulce și sănătos. Vreau doar să iau gen ca pe o gustare. Este ok să iau în procesul de slăbire? Sau trebuie doar dacă vreau să pun masă musculară?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mudokins78 a răspuns:

Este în regula, dar sa nu faci abuz!
succes domnisoara.

| anonim_4396 explică (pentru mudokins78):

Mulțumesc frumos!

| MariusStefanescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Funda? happy

7 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Esti fata sau baiat?

| anonim_4396 explică (pentru lpavel):

Fată

| alina2k18 a răspuns:

''(pudră proteica de ciocolata) ca să am totuși ceva dulce și sănătos''
De cand e pudra proteica super mega procesata ceva sanatos?
laughing
Ceva dulce poate fi si un iaurt cu niste bucatele de capsuni/zmeura sau 2 felii de ananas proaspat sau o jumatate de banana.

| anonim_4396 explică (pentru alina2k18):

Am specificat mai sus că o să mănânc salate, supe... Era logic că o să am nevoie și de o anumită cant de proteine în dietă pe care aș vrea să le iau separat (pudră proteica). Pe mine nu m-a interesat că sunt procesate sau nu. Te rog, mai citește încă o dată dacă ai bună voință căci poate m-am exprimat eu greșit, am întrebat dacă e ok să iau în procesul de slăbire? Nu am cerut food inspo.

| MariusStefanescu a răspuns:

Whey este bun atat pentru cut cat si pentru bulking. in cazul de fata diminueaza nivelul de masa musculara pe care il pierzi in perioada de slabire.