anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 11 ani si am sanii foarte mici, nu se vad deloc, doar prin bluzele foarte mulate si albe. Ce as putea face sa imi creasca? (nu mai pot astepta, sunt printre singurele fete care nu au sanii)

SI prietena mea are putin de sani, cel putin i se vad dar nu foarte tare.

P.S. A-si vrea un raspuns cu efect sigur (nu medicamente, sau operatii )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Nu prea ai ce face! fiecare se maturizeaza mai repede sau mai tarziu! de ce spui ca nu mai poti astepta?

| Monik11 a răspuns (pentru RS4):

Spun asta pentru ca doar 2fete din clasa plus mine suntem asa.

| aaadddyyy a răspuns:

Doamne copii stati relaxati ca va veni si vreamea voastra si eu gandeam asa la 11 ani eram singura din clasa care nu purta sutien si eram putin complexata dar acum sunt ok nu sunt foarte dotata dar ma iubesc asa cum sunt si cunosc baieti care spun ca nu le plac fetele cu sanii foarte mari alti carora le plac sanii mici¨sa ii apuce cu o mana¨rolling on the floor asa ca nu iti face griji esti normala si cine te place te place asa cum estilaughing

| wforweirdo a răspuns:

Eu la vârsta ta mă jucam cu păpuşile şi mă interesa şcoala, nu ţâţele. Ce dracu e în neregulă cu voi?!

| papusikaa a răspuns:

Porumb :* draga smug mananca mai mult porumb :p

| Xx0Elly0XxBby a răspuns:

Nu te teme si o fata din clasa mea zici ca are piele dreapta ca tot corpu nu se vede deloc nu prea ai ce face sani iti cresc singuri doar trebuie sa maninci sanatos sa ai calciu si vitamine destule in corp si ori cum si eu am 12 inspre 13 ani si inca nu-i am prea mari ok n-ar trebui sa te ingrijorezi ori cum daca osati creasca o sa creasca unu da si unu nu asia se intampla pana ajung sa creasca amindoi de odata ok by fundita plizzzzz am nevoie de ea

| Xx0Elly0XxBby a răspuns (pentru wforweirdo):

Nu va e rusine la toate biata fata nu intelege ceva si va intreaba dar voi gata repede cu injuraturile sa ingrijorat e vreo problema daca nu sti sa raspunzi nu raspunde trebuie sai explici frumos nu magareste hm pa

Bai da nebunii mai sunteti explicati naibi fetei ok nu ca un prost pe TPU nu se injura de aia se numeste poti pentru unu adica TPU pe TPU ajutam oameni cu raspunsiri ia vezi ca cam ati innebunit doamne sfinte fata zisa ca e ingrijorata si ca se rad fetele de ea vrea raspuns nu are chef sa citeasca porcariile voastre si no mai invatati sa injure nu stiti sa vorbiti mai respectiv doamne hm

Sper sa vedeti asta voi doua care ati injurat sa vva invatati minte sa nu mai faceti asia ceva si mai ales sa mai vorbiti asia la un copil hmm

Pardon am vrut sa spun toti pentru unu nu poti da nin cauza nervilor iauite cum scriu

| wforweirdo a răspuns (pentru Xx0Elly0XxBby):

Vorbeşti prostii, n-am înjurat pe nimeni. A spus că nu mai poate aştepta, vaaai săraca. Ţi se pare normal să gândească aşa la 11 ani? Nici n-ar trebui să îţi răspund, la ce răspuns i-ai dat. Ce poţi să faci cu funda aia, de ai aşa mare nevoie de ea? Ar trebui să pună mâna pe o carte de gramatică, nu să se plângă că n-are sâni, că e varză.

Stiu asta sunt de acord cu voi insa mai gandeste-te putin tu nu ereai asia si daca nu vezi ce tinpuri sunt acum si care au fost cand ereai tu mica deci? ea tea intrebat trebuie sai raspunzi respectos nu sa i raspunzi cu dracu crede-ma stiu de ce vam zis asia ceva....sa nu ma intelegeti gresit va rog...

| Xx0Elly0XxBby a răspuns (pentru Xx0Elly0XxBby):

A da si sunt cam noua in sait desi il stiu de mai mult tinp insa nu am ajuns nicio data sa il cunosc bine de acea mise pare interesanta fundita...

| wforweirdo a răspuns (pentru Xx0Elly0XxBby):

Pobabil a crezut ca e ceva in neregula cu ea, pentru ca toate colegele ei s-au dezvoltat mai repede decat ea. Dar nu asta e ideea, una e sa te gandesti ca e ceva in neregula cu tine si alta e sa tot spui "vai nu mai pot asteptaa". Putea sa isi intrebe mama, eu stiu, da nu, se si face de rusine pe TPU. Nu inteleg de ce ii iei apararea, ca nu e vorba de tine. Mi se pare ca e obsedata de chestia asta, ceea ce ma face sa cred ca vrea sa atraga atentia baietilor. Nu stiu ma, da eu chiar nu va mai inteleg. Toate sunteti preocupate de ce n-ar trebui deja de la varsta asta. Aproape in fiecare zi trec pe langa scoala la care am umblat, si cand le vad pe alea, parca eu as fi de clasa a8-a si ele de clasa a 10-a sau a 11-a.

Mai uite ce e eu consider ca esti o fata de treaba si nu vreau sa ma cert cu nimeni si nici cu tine eu nu tin cu ea sunt de acord cu tine ca n-ar trebui sa se faca de ris pr TPU si ca ar trebui sa isi intrebe mama dar eu doar ti-am zis sa nu injuri nu sunt eu de vina cu ce intrebare a pus ea poti sai dai ce sfaturi vrei si sa-i zici ce vrei n-am nimic inpotriva doar nu sunt masa da nu mai injurati pe TPU asta vreau doar ma refeream sa nu mai ziceti cuvantu dracu si alte chesti. daca eu am zis ceva rau si am injurat pe TPU imi cer scuze casa nu ziceti dupa aia ca iauite ba asta ne zice sa nu vorbim urit si vorbeste chiar ia ok by noapte buna ce raspuns mai ai iti raspund maine pa

| Buhaschi_Paula_1996 a răspuns:

Poartă bluze largi