| bianca56701 a întrebat:

Buna TPU am 11 ani si vreau sa slabesc cam 5 10 km daca stiti cum ajutati-ma. nu vreau raspunsuri esti preamica sau ceva de genu. dau funda happy :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poti slabi daca ai grija ce mananci si sa faci multa miscare, diete nu iti recomand pentru ca esti in crestere si iti poate afecta sanatatea

| tpuforyou a răspuns:

5>10 km (kg) big grin

| BeInnocent a răspuns:

Hei. Deoarece ai o varsta la care organismul e in crestere si nu poate suporta diete drastice, eu iti recomand sa mananci multe fructe, legume si carne slaba pe gratar cu salata.Renunta la sucuri acidulte/apa minerala/dulciuri. Bea sucuri naturale, apa plata, si fa multe salate de fructe.
Nu cred ca trebuie sa iei asa in cerios dieta la 11 ani.Cu timpul vei da jos.Bafta!

| AlexandraIleana a răspuns:

5-10 km? laughing)) poate kg.happy Cel mai simplu pentru varsta ta este sa alergi. si cu timpul o sa ai un corp de individiat! succes

| LifeIsOverrated a răspuns:

Esti prea mica! ^_^

| Mariiaaaa a răspuns:

Buna! Desi esti micuta cel mai bine este sa mananci regulat. Multe fructe si legume. Incearca sa lasi ciocolata si alte dulciuri si axeaza-te mai mult pe fructe si pe mancarea sanatoasa. Incearca sa iei 3 mese pe zi la ore fixe (cat se poate) si bineinteles, fa multa miscare! Incearca sa iei ultima masa pe la 6-7 seara, ca mancarea sa se poate digera pana te culci. Si inca ceva: evita mancarea grea seara, cum ar fi cartofii, painea alba etc. Sper ca te-am ajutat. Funda?