Poti slabi daca ai grija ce mananci si sa faci multa miscare, diete nu iti recomand pentru ca esti in crestere si iti poate afecta sanatatea
Hei. Deoarece ai o varsta la care organismul e in crestere si nu poate suporta diete drastice, eu iti recomand sa mananci multe fructe, legume si carne slaba pe gratar cu salata.Renunta la sucuri acidulte/apa minerala/dulciuri. Bea sucuri naturale, apa plata, si fa multe salate de fructe.
Nu cred ca trebuie sa iei asa in cerios dieta la 11 ani.Cu timpul vei da jos.Bafta!
5-10 km? )) poate kg. Cel mai simplu pentru varsta ta este sa alergi. si cu timpul o sa ai un corp de individiat! succes
Buna! Desi esti micuta cel mai bine este sa mananci regulat. Multe fructe si legume. Incearca sa lasi ciocolata si alte dulciuri si axeaza-te mai mult pe fructe si pe mancarea sanatoasa. Incearca sa iei 3 mese pe zi la ore fixe (cat se poate) si bineinteles, fa multa miscare! Incearca sa iei ultima masa pe la 6-7 seara, ca mancarea sa se poate digera pana te culci. Si inca ceva: evita mancarea grea seara, cum ar fi cartofii, painea alba etc. Sper ca te-am ajutat. Funda?
elena1122 întreabă: