Nu te rusina este mama ta si sigur o sa-ti explice ce se intampla.O sa te ajute cel mai mult.Tot ce tine de sanatatea ta sa-i explici mamei tale este singura persoana din lume, care te iubeste neconditionat si iti vrea tot binele.
Buna! eu am 12 ani si la fel ca tine ciclul mi-a venit la 11 ani. nici nu am mai stat pe ganduri, am sunat-o imediat pe mama sa ii dau vestea si ea cand a venit acasa de la munca m-a imbratisat si mi-a spus ca acum trebuie sa am multa grija sa nu racesc si ca trebuie sa ma feresc de orice, mai ales ca daca iti vine ciclul poti ramane insarcinata. ea mi-a dat mai multe sfaturi, mi-a spus cum trebuie sa folosesc absorbantul si ca trebuie schimbat de cate ori te simti incomfortabil, sau de cate ori simti nevoia. prin aceste exemple vreau sa iti spun ca nu trebuie sa iti fie rusine de propria ta mama care te va ajuta mereu si care iti va fi alaturi si la bine si la rau. eu am mai avut inca doua probleme la fel de intime si aceiasi problema ca tine, imi era rusine sa ii spun dar stiam ca daca nu ii voi spune ele se vor inrautatii si ca va trebui in final s aii spun pentru a ma duce la doctor. in incheiere te sfatuiesc sa ii spui fara jena. ea te va sfatui corect, incearca sa ai o discutie intre 4 ochii cu ea. succes!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: