| AirănMeidăn a întrebat:

am 12 ani, prin octombrie mi-a venit prima data ciclul, a durat cam 5-6 zile. Si de atunci nu a mai venit, deloc. De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai de ce să te nelinişteşti!

În general, primele 5 menstruaţii întârzie ( uneori chiar şi 3-6 luni, depinde de vârstă ) - dar, cu timpul, cam în decurs de 1 an, se va "regla" cât de cât şi vei avea menstră aproape lunar.

Spre exemplu a 2-a menstruaţie poate întârzia cam 4-6 luni, apoi a 3-a poate veni cam după 3-4 luni, a 4-a cam după 2-3 luni, etc.

Se poate să fie aceeaşi situaţie şi în cazul tău.

NU ai de ce să te îngrijorezi, aceste dereglări hormonale sunt foarte FRECVENTE în primul an de ciclu menstrual.

Toate cele bune.

| Hαppiηеss a răspuns:

Nu ai de ce sa te ingrijorezi, asa se intmpla la inceput.
In primii doi ai menstruatia nu o sa fie deloc regulata, este posibil sa nu iti vina in fiecare luna.

| Maria1610 a răspuns:

Asa este la inceput, primele luni nu o sa.ti vina regulat adica uneori o sa.ti vina mai devreme sau mai tarziu.

| SimonaCristina a răspuns:

Primi doi ani menstrele sunt neregulate, nu te speria. Vacanta frumoasa si sarfatori linistite si fericite!

Răspuns utilizator avertizat
| AirănMeidăn explică (pentru PrazPrăzescu):

Fac 11 luna viitoare nu te mai lua de mine fiindca nu esti mai interesant
Lmao, intrebarea e pusa la misto(stiu ca nu e amuzant), inainte puneam intrebari la Dragoste si sex, deci as putea spune ca acum chiar am evoluat foarte mult, cu toate ca inca am un simt al umorului prost
Sau nu am deloc

Oh, bine de stiut
Apropo, te rog nu te mai raspunde la intrebarile vechi, ma simt jenata si deloc mandra de mine in momentul asta

Esti cel mai crud praz pe care l-am intalnit vreodata
Hahahah, te-ai prins? Nu? Nu? Ok...

Daca nu venea de la un praz...ma suparam
Stai ce

Avand in vedere ca un praz mi-a propus asta, si ca e un fel de once-in-a-lifetime opportunity, o sa zic da. Cu toate ca nu stiu la ce ar trebui sa ma astept

Didn't see that coming

Ce frumos

Pe de-o parte as lua asta ca pe un compliment. Dar apoi imi amintesc de poza. Si nu