| Piciunou a întrebat:

Buna TPU am 12 ani si multi zic ca sunt urata din cauza staturii adica la 12 ani am 1, 5 m si am fata rotunda si picioarele grase dar eu nu sunt plina adica nici slaba dar nici grasa as vrea sa stiu cum pot slabi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| ღCuteღKissesღ a răspuns:

Nu te lua dupa nimeni! Ce daca au zis ca esti grasa? Si mie imi spun unele prietene asa si eu chiar nu sunt grasa! Incearca sa nu mananci in exces. Mananca putin si des. Nu e bine nici sa faci foamea! Parerea altuia nu conteaza. Persoanele care isi dau cu parerea sunt complexate!

| PatyKan a răspuns:

Ai 12 ani, inca esti in crestere, probabil nu vei ramane la 1'50 m. Nu te lua dupa cei care zic ca esti urata. Daca ar fi tinut la tine, nu ti-ar fi spus asta. Mananca sanatos, fa sport si incearca sa inlaturi gandurile negative din mintea ta... Si nu mai asculta de toata lumea [chiar daca crezi ca respectivele persoane iti sunt prietene] fiindca lumea e rea. happy

Răspuns utilizator avertizat
| Ozdogan a răspuns:

Nu trebuie sa splabesti! Esti frumoasa in felul tau.Nu te lua dupa nimeni.Cine iti e prieten te accepta asa cum esti cine nu, nu iti este prieten adevarat!
Nu conteaza pareea altuia.Tot ce conteaza este ca tu sa te simti bine in pielea ta! :*:* Nu fii dezamagita din cauza asta!sad Kisses :*:*:*

| adrew a răspuns:

Majoritatea femeilor frumoase la 12 ani erau urite, apoi s-au schimbat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sport cu regularitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru adrew):

La 80 de ani o să fie iar ca la 12 rolling on the floor

| badboy18 a răspuns:

Fiecare om e frumos in felul lui. stai linistita, esti frmoasa asa cum esti. nimeni nu-i perfect:*

| 012345678901 a răspuns:

Poi in primul rand ti o cura de slabire, dar nu foarte exagerat sa nu lesini pe strada avand in vedere ca ai doar 12 ani...Si poti sa iti iei prietenii si dimineata mergeti si alergati juma de ora in jurul blocului, casei unde vrei, la fel si seara pe la 9, si cam jumate de ora cu bicicleta in fiecare zi.big grin Sper ca ti-am fost de ajutor.happy