| andrei2511 a întrebat:

Am 13 ani, 180 cm si 90-92 kg si as vrea sa va rog daca imi puteti care ar fi greutatea media la 1.80 + sa-mi recomandati un sfat in legatura cu alimentatia + niste exercitii care ar ajuta la diminuarea surplusurilor de grasimi de pe abdomon si pentru bust (am un surplus de grasimi pe bust ce da aparenta unor glande mamare, ce ma face sa ma simt putin cam prost crying )
Si as vrea sa stiu daca flotarile din genunchi sunt la fel de eficiente ca celelalte

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Rainbow56 a răspuns:

Buna,deci la 180 de cm ar trebuie sa ai 70 de kg.thinking incearca sa nu mananci dp 7 seara, mananca cat mai multe legume si fructe si evita prajelile.Ca si exercitii, ar fi bine sa incerci sa mai treci pe la sala big grin si incearca sa faci cate 100 de abdomene dimineata si seara big hug Succes :*

| Razvankuki10 a răspuns:

Andrei, pentru incepatori sunt foarte bune flotarile din genunchi dar incearca sa faci cat mai multe chiar daca simti ca nu mai poti mai baga vreo 2-3. De exemplu fa vreo 4 serii a cate 15-17 flotari. Abdomene la fel incearca sa faci 4 serii a cate 18-20 abdomene. Cand mananci incearca sa nu mananci pana nu mai poti, mananca mai putin sa ai inca o usoara senzatie de foame, cel mai bine sa mananci dimineata, la pranz cele 2 feluri dar nu mai mult de 2 felii de paine si seara incearca sa mananci un mar sau o portocala ceva. aa si mai usor cu dulciurile. Daca ai in orasul in care locuiesti o piscina si stii sa inoti ar fi bine sa te duci macar odata la 2 saptamani sa inoti happy Si daca iti permite buzunarul fa-ti un abonament la sala si du-te de 3 ori pe saptamana si cu toate astea in vreo 2 luni vei slabi si vei pune masa musculara happy ai incredere prin acelasi lucru am trecut si eu, (nu vreau sa ma laud) dar acum am un corp de invidiat pentru altii.Tu inca esti in crestere pana pe la 18-20 ani tot o sa te inalti deci nu iti fa probleme stai linistit ca daca te gandesti la fete sau ceva d genu acum poate nu le pasa de tine, dar dupa ce te vei lucra calumea, vor regretawinking Succes, Multa Bafta si sa ai tot ce iti doresti! Daca vrei da-mi si o funda! Ms big grin

| andrei2511 explică (pentru Razvankuki10):

Da...pai ma gandisem sa merg la inot... dar cum am zis mai sus am un surplus de grasimi pe bust ce da aparenta unor sani si ma face sa ma simt altfel, adica sunt destul de vizibile, se observa sad