| aless23 a întrebat:

Buna TPU! Am 13 ani si am 1, 74, parintii mei sunt la fel de inalti mama are 1, 75 iar tata are 1, 80, daca eu la varsta aceasta am 1, 74 inseamna ca la 16 ani voi avea 1, 80?! Imi place sa fiu inalta dar la 16 ani nu-mi doresc 1, 80, am luat pastile la recomandarea doctorului de stoparea cresterii. Spuneti-mi voi avea aceasta inaltime la 16 ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Este o mare prostie să încerci stoparea creșterii in înălțime. Pastilele pentru treabă asta îți vor provoca dereglări hormonale care te vor afecta pe viitor.

| aless23 explică (pentru gabicoo):

Am luat pastile de stoparea cresterii la recomendarea doctorului deoarece am scolioaza. La ce ma refer eu stoparea cresterii inseamna stoparea cresterii oaselor.