| TeooQrr12 a întrebat:

Am 15 ani si 11 luni, 1.60 si 55 kg. As vrea sa mentionez ca eu ma consider grasa (am o mare problema in legatura cu asta) intru intr-o mica depresie cand vine vorba de asta pentru ca atunci cand eram mica eram obeza si din fericire am slabit mult cu ajutorul sportului, ambitiei si al almentatiei. Inainte aveam o greutate perfect normala. 1.60 si 50 kg iar acum nu inteleg de ce am 55. sad Arat exact ca inainte, nu m-am ingrasat absolut deloc..nu inteleg de ce am mai mult..De la ce ar putea fi? Retentie de apa? Trebuie sa-mi vina menstruatia? Am oasele mai grele acum? VA ROG AJUTATI-MA! crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hakuouki a răspuns:

In primul rand, multi inainte. In al doilea rand, nu mi se pare ca ai avea o problema cu greutatea, adica mi se pare ca stai chiar bine, problema ta este legata de increderea ta in tine si in frumusetea ta, daca vrei neaparat continua cu sportul pentru a te mentine, poate fi vorba si de o dereglare a metabolismului. (Apropo, ai intrebat daca trebuie sa-ti vina menstruatia, pai nu crezi ca tu ar trebui sa stii chestia asta? big grin)

| TeooQrr12 explică (pentru Hakuouki):

Ba dalaughing
Doar ca eu sunt ingrijorata de cel 5 kg. incerc sa gasesc o explicatie avand in vedere ca in fiecare zi fac sport, beau multa apa si mananc sanatos. sad

| Hakuouki a răspuns (pentru TeooQrr12):

Ai 15 ani, fetele de la varsta asta incep sa se dezvolte, dezvoltarea tinea parca pana pe la 18 ani (ori am uitat eu tot) poate sa fie si asta cauza, corpul tau se "modifica" tu continua cu stilul asta sanatos de viata si incearca sa pricepi, esti frumoasa.

Da,incerc! Am probleme cu " Increderea in mine".dar incerc sa ma adaptez si sa ma schimb cat de cat. happy
Mersi mult de sfaturi. Rar se mai gasesc asa oameni ca tine! happy #Respect. happy

| Hakuouki a răspuns (pentru TeooQrr12):

Multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru fundita de asemenea. Desi funditele dau mai bine la fete. big grin

Ti-am dat fundita pentru ca o meriti. happy

9 răspunsuri:
| H3ADsHoT a răspuns:

Deci eu ase iti zic fata: is baiat si consider o fata plinuta mai atragatoare decat un schelet ambulant.si treaba cu dieta.iti zic cum am slabit eu:dupa fiecare masa beau cativa litrii de apa, orice as manca slabesc. deieri pana azi am dat 1 kg jos.

| TeooQrr12 explică (pentru H3ADsHoT):

Da,stiu ca fetele cu "forme" sunt mai atragatoare dar asa sunt eu. Sunt foarte pretentioasa si am multe asteptari de la mine si vreau sa imi imbunatatesc conditia fizica. Nu sunt grasa, dar as vrea sa am corpul mai tonifiat, sa am mushi si nu inteleg de ce am acele kg in plus asa din senin. thinking sad

| Teardrop a răspuns (pentru H3ADsHoT):

Pentru că eşti băiat şi nu ai nici ciclu nici atâtea delegrări hormonale.

| Nicol1234 a răspuns:

Nu te îngrijora, nu ai motive sa o faci. Creșterea in greutate poate sa fie din multe cauze. Spuneai ca ai facut sport, daca faci in continuare si masa musculară poate sa fie responsabila pentru cele 5 kg.