| David112A a întrebat:

Buna TPU am 16 ani si de dimineata ma m trezit si sa merg la scoala si cand ma m ridicat din pat am inceput sa amețesc dar dupa ce ma m ridicat a trecut. Dupa ce am ajuns ma m pus sa ma culc si am observat ca cand stau pe partea dreapta cu capul pe perina incep sa amețesc dar pe partea stanga nu. Stiiti daca e ceva grav? M-am gandit poate e si de la faptul ca seara trecuta am dormit doar 5 ore il loc de 8

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Poate. Dar nu ar strica o vizita la neurolog (cere trimitere de la medicul de familie si e gratis)și să faci niște analize de sânge (du-te la medicul de familie și o să-ți dea o trimitere cu ce analize ai nevoie să faci)
Poate ești anemic, dar faptul ca stai pe o parte și amețești nu e prea ok(de-aia zic sa mergi la neurolog)

| Violleta2022 a răspuns:

Oboseala dusa la extrema afecteaza creierul!
Culca-te de la ora 9-10 seara ca sa dormi pana a 6 -7 dimineata.

| eliancodrut a răspuns:

Ameteala potoate avea mai multe cauze: oboseala, de la coloana in zona cervicala, oftalmologica, anmie etc. De aceea un contol medical este absolut necesara, daca se repeta si nu este o cauza de moment.