| Ruth_3500 a întrebat:

Am 167 cm si momentan 60 de kg. Am slabit in doua saptamani si 4 zile de la 65, 6 pana la 60, 2 adoptand un regim de viata sanatos, legume, fructe, iaurturi etc si fara sucuri/dulciuri/prajeli etc. Dar de o bucata de vreme m-am oprit din slabit, si nici nu vad vreo schimbare in corpul meu, nu vad vreo diferenta. sport fac in casa deoarece timpul nu imi permite sala ( am admitere anul acesta )... puteti sa imi dati un sfat, sa continui sa slabesc, macar inca 2 kilograme?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Pentru rezultate sigure ar fi bine sa apelezi la un medic nutritionist, care pe langa faptul ca te va ajuta sa slabesti fix din grasimea in exces si nu din masa slaba (cum se intampla de multe ori cand cineva tine diete incorecte), te va invata si sa iti mentii greutatea pe care ti-o doresti, ca sa nu fii muncit in zadar.
http://www.i-medic.ro/articole/slabeste-sanatos

| cristimihailov a răspuns:

Exista perioade care dureaza pana la 2 saptamani in care organismul tine cu dintii de grasime.

Te sfatuiesc sa schimbi tipul de sport pe care il faci deoarece organismul de asemenea poate sa optimizeze consumul in conditiile in care practici aceleasi exercitii.

| DarKon a răspuns:

Mananca salata de varza cu piept de pui la gratar si fara paine. Eu am mancat 4 luni si sunt diferente vizibile happy. Succes!

| Ruth_3500 explică (pentru DarKon):

Cat ai reusit sa slabesti? :*