anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si de cateva saptamani m-am apucat de fumat(fumez de 2 ori pe saptamana). Intrebarea este ca nu pot trage in plaman deoarece cand incerc mai mult sa imi treaca de gat ma incec si tusesc.Cum imi dau seama daca a ajuns fumul in plaman ce simt? Mersi astept raspunsuriile voastre!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SMarius a răspuns:

Trage fum in gura, si apoi trage aer pe gura...sigur intra pana in maduva laughing

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SMarius):

Pai incerc, dar parca nu intra laughingimi iese tot afara big grinBine intr-o zi m-a usturat bine de tot pe gat...Si ce simt in plaman? Si daca tot ma inec incerc sa nu ma mai inec nu, ma obisnuiesc cu fumul?

| CLAUDIUBRETT a răspuns:

Straduieste-te,ca pe urma ai vrea sa te lasi si nu mai poti,

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CLAUDIUBRETT):

Ok o sa incerc, dar atunci cand m-a usturat pe gat so fi dus si in plamanii?big grin

| IMC90 a răspuns:

Lasa-te

| yellowalien a răspuns:

Lasă-te! Dacă vezi că nu poţi, de ce insişti să te lipeşti de un viciu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va rog mai mult...si nu vreau raspunsuri cu lasa-te!

| SMarius a răspuns (pentru anonim_4396):

O sa inveti...o sa ai senzatia asta ca nu tragi bine si dupa 4 pachete fumate!

anonim_4396

OK Gata am inteles mersi fain. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si acum care sunt cele mai slabe tigari Kent 1? Dar cele mai bune?

Fumeaza Malboro Gold Touch sau merg si Kent Convert Mentol!

anonim_4396

De ce is mai bune sau ce? big grin (As vrea unele asa sa fie mai slabute) si Kent convert are gust tare de mentol adica nu se mai simte asa mult gustul tigari? happy

Malboro gold touch e mai slab...convertu imi place k ii poti schimba gustu cand vrei. fumezi jumate asa, si dupa, cand devine mai amara, ii spargi bobitzahappy

anonim_4396

Dar are gust tare a menta, adica ma refer daca se mai simte asa puternic gustul a fum normal?

Poti fuma si fara, si cu mentol, incearca si ai sa vezi...

anonim_4396

Ok da am inteles dar are gust tare de mentol ca eu asa as vrea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

In fine o sa incerc...Mersi frumos pentru. tot!