Ai fost vreodata la tara? Si daca "da", ai vazut vreodata un taran care arata mai bine si e mai facut decat multi, multi baietasi care merg la sala? Cu multa munca poti sa mananci paine si slanina si sa pui masa musculara, nu stim situatia parintilor tai, si da, ar fi excelent sa mancam sanatos dar nu toti avem bani sau timp ca sa gatim doar carne de vita eco cu legume din gradina noastra.
Alimentatia e extrem de importanta daca vrei sa faci cariera in culturism, dar daca vrei doar cativa muschi, cu multa munca poti sa-i pui aproape indiferent de ce mananci.
In plus, la varsta asta poti sa incepi sa lucrezi legal. Fa-ti banii tai si de banii aia ia-ti ce vrei tu sa mananci. Cu parintii nu-i de "te luat in gura".
Pai ai tai sunt genul de parinti prea posesivi...Eu de la 17 ani am locuit singur ca m-am dus la facultate.Eu deja de la 10 ani imi faceam singur mancare si ai mei niciodata nu mi-au verificat programul, pentru ca eram o fire independenta. Explica-le asa:
1.Esti suficient de mare ca sa iei decizii singur
2.Mancarea grasa(cum ar fi slanina, prajeli etc.) iti poate ridica colesterolul, deci la 50 de ani ajungi cu placi de aterom(grasime) prin artere.
NU EXAGERA NICI TU. Daca nu vei manca macar de 2 ori pe saptamana ceva bogat in grasimi vei ajunge o leguma la propriu! Adica nu fa exces, dar alimenteaza-te diversificat.
Esti complet habarnist amice, vorbesti doar sa te bagi in seama, sa mai strangi niste puncte!
Ce ii recomanzi? Sa manance slanina dar sa se duca la tara sa munceasca? Ar trebui pe siteul asta sa fie niste filtre pe baza de IQ. Sincer, aberezi!
ONTOPIC pentru DERUDE:
In cazul orasenilor alimentatia este o adevarata problema, mai ales daca este coroborata cu lipsa unei activitati fizice serioase.
In plus, foarte mult conteaza ce tip somatic esti, in functie de asta te orientezi si spre un anume tip de alimentatie si antrenament.
Uite un articol bunicel despre tipurile somatice:
http://valentinbosioc.com/tipuri-somatice/
Apoi poti sa cauti si retete de gatit:)
Atata timp cat faci exercitii fizice pentru a stimula majoritatea grupelor de muschi, si nu mananci in exces, in sensul ca mananci variat dar cu limita, si pana la o anumita ora, te asigur ca poti sa fii mai puternic si mai bine facut decat multi care fac sala, chiar si cu paine si slanina. "CuriousStuff" are mare dreptate.
Ma amuzi teribil. Daca s-ar filtra userii pe baza de IQ din pacate nu ai mai apuca tu sa vezi daca pe mine ma dau afara sau nu, ca ai pleca printre primii.
Uite un "Articol" despre organite celulare: https://ro.wikipedia.org/wiki/Organit_celular
De aici se incepe studiul medical, cand o sa ai habar despre ce vorbesti tu acolo (adica peste vreo 3-4 ani de facultate) sa vii sa mai discutam.
Si tipul de mai sus, CristanLupulescu, care din pacate mi-a dat "ignore" pentru ca i-am ras in fata deoarece el se crede la medicina in nu stiu ce an, apoi intreaba lucruri de anatomie si fiziologie de baza, care se invata in liceu, apoi are astron martin si apoi cere concursuri online cu care sa faca si el niste banuti... E trist, foarte trist sa te dai/crezi atat de important insa, sa te pierzi in propriile minciuni. Acum el la 17 ani mergea la facultate si la 10 gatea. Poate e ceva geniu cu tulburare bipolara si a doua lui personalitate e un neghiob, na, si asta e posibil.
Vad ca iti place sa bati campii in continuare. Vei avea un viitor stralucit, iti garantez.
Stiu sa recunosc nulitatile, am predat unora ca tine inca de acum 20 de ani.
Nu am o problema cu indivizii mai putin inteligenti, atata timp cat nu se erijeaza in profesori. E problema ta daca iti place sa bati campii, dar nu invata pe altii subiecte unde esti complet habarnist. Atata tot.
Multa sanatate iti doresc... si "slanina pentru muschi" eventual, circumvolutiuni e tardiv.
Atata timp cat iti permiti sa ma faci nulitate si eu imi permit sa ie iau la pertu si sa te intreb daca ai predat educatie fizica sau arte plastice in astia 20 de ani?
Permite-mi sa rectific pentru ca vad ca vrei informatii foarte precise. Iti trebuie proteina ca sa pui masa musculara, asa ca daca pe slanina aia e si un pic de carne exista mari sanse sa pui masa musculara. Da, m-am exprimat gresit si am omis sa spun ca nu poti DOAR cu paine si slanina sa pui muschi, dar nici nu trebuie sa mananci complet BIO sau ce considera lumea sanatos. Ideea pentru userul care a pus intrebarea era sa isi inteleaga si parintii daca e cazul si sa stie ca se poate si cu niste carne de pui sa faci masa musculara, nu doar cu friptura de vita.
Deci ce ai predat si in ce sat? Sa stim de acum sa ne adresam cu Domnul Doctor, Conferentiar poate chiar Profesor...
Se vad cunostintele, insa nu se vede educatia, la asta mai ai de lucrat, sper din suflet ca nu ai avut ocazia sa "educi" pe cineva.
Anonimulgrr întreabă: