Ai ramas gravida
pentru probleme dintr-astea trebuie` sa mergi la, edic nu sa ceri sfaturi de la altii, fiecare e dif in felul lui, poate cine a trecut prin asta sa aiba un diagnostic si tu sa ai altul
so, la medic cu tine!
Trebuie sa discuti asta cu ginecologul tau, cel la care ai fost dupa inceperea vietii sexuale si la care ar trebui sa te duci deja a doua oara daca au trecut 6 luni (dat fiind ca incepandu-ti viata sexuala precoce intri in categoria cu risc mare de cancer de col). El te va ajuta, recomandandu-ti niste investigatii care vor depista cauza si o vor trata, asa incat sa duci o viata normala si sa nu ai probleme de fertilitate in viitor. faptul ca ti-ai inceput atat de devreme viata sexuala nu are legatura cu problema ta menstruala, doar ca te face sa ai o problema suplimentara (riscul de leziuni precanceroase de col la varste tinere), ceea ce poate sa te oblige, la un moment dat, sa obtii urgent o sarcina ca sa ai un copil inainte de o interventie pe col. Daca atunci vei avea probleme de fertilitate, te poti gasi intr-o situatie limita: sa nu poti ramane imediat gravida din cauza menstrelor neregulate si nici sa nu potia stepta din cauza lesiunilor de pe col care impun tratament. Mergi repede la ginecolog si rezolva-ti problema care este rezolvabila, adica menstrele neregulate, asa incat sa poti avea un copil oricand iti doresti.
Pai nu afecteaza cu nimic dar acum trebuie sa fi atenta pentru ca daca nu iti mai vine 2-3 luni sa nu o iei ca pe un ''nu-i nimic mi sa mai intamplat'' pentru ca poti fi insarcinata. prezinta-te la medic, eu nu iti pot spune nu sunt medic nu am avut probleme dintr-astea dar am mai auzit kesti de genul. iti recomand sa mergi la medic. alti tiar recomanda niste pilule anticonceptionale pentru ca alea iti regleaza ciclul menstrual dar nu te indopa cu pastile din astea esti inca tanara. un medic insa iti va da un diagnostic iar apoi iti va reteta ceva pentru tine si organismul tau. pupici si sper sa te faci bine
Nu se pune problema de asta, pentru ca am problemele astea din'ainte de a-mi incepe viata sexuala.
Pai si pilulele anticonceptionale se prescriu doar persoanelor care si-au inceput viata sexuala si care au astfel de probleme, iar eu daca voi merge cu mama, ea isi va pune cateva semne de intrebare ``oare de ce anticoncetionale? doar e virgina! nu?`` si lista de intrebari de genul asta poate continua. mama isi va da oare seama ca nu mai sunt virgina dupa tipul de medicamente pe care il voi primi? influenteaza cu ceva reteta pe care mi-o va da faptul ca nu mai sunt virgina?
Scumpa eu am zis ca doar alte persoane tiar recomanda anticonceptionale..medicul iti reteteaza altceva dar ginecologul fi sigura ca te va intreba daca tiai inceput viata sexuala si nu ai voie sa il minti iar tu esti destul de mare deja ce poate sa iti mai zica mama ta vorbeste cu ea... trebui sa inteleaga succes