Dacă e de la țigară, deși mi-e greu să cred asta, o să treacă. Altceva nu pot să-ți spun, nu pot să-mi dau seama ce ar mai putea fi doar din informațiile legate de fumat. S-ar putea să ai anemie. Ai putea să consulți un medic, dar e cam devreme să se poată spune ceva exact, din moment ce te simți așa abia de azi.
Poate ai cadere de calciu sau e din cauza fumatului, incearca sa reduci din tigari, bafta
N-ai nimic...doar o alta zi proasta! la inceput cu tigarile cam asa e,iti mai si vine sa vomiti,dureri de cap... dupa un chef cu un pachet fumat! dar ti-am zis, nu fuma doar sa fumezi, fumeaza sa te simti bine!
manca sanatos si variat, legume si multe fructe, leaga-te de un sport si tine-te de el(la 17 ani ai putea sa incepi sala, dar asa, lejer)!
bafta!
Mergi la medic si povesteste-i, eventual sa-ti dea o trimitere sa faci o analiza de sange. E posibil sa fie si din cauza tigarii, desi tine cam mult. E de asemenea posibil sa fie si o anemie, o lipsa de calciu, poate stai prea mult cu nasul in carte si esti obosit, exista multe posibilitati. Si cel mai bine e sa mergi la medic sa vezi care e treaba si sa-ti dea el o reteta. Daca te simti asa inca o zi, doua, nu neglija, mergi sa vezi care e treaba, daca nu rezolvi problema te vei simti si mai rau. Si lasa tigara, ca sigur nu iti face bine!
Daca incerci sa iei niste calciu cu magneziu si zinc si dupa o ora niste fier intr-o forma asimilabila si o sa-ti treaca starea respectiva, inseamna ca e o problema de metabolism sau de alimentatie. Oricum, e bine sa consulti si un medic. Si tigarile pot afecta sanatatea destul de serios, asa ca mai bine renunti la ele. E usor sa strici, dar e foarte greu de reparat ceva in masinaria umana. Si dureaza mai mult reparatiile decat aparenta placere a unei tigari sau a unei bauturi.
http://vindecarenaturista.blogspot.ro/2009/02/ce-infulecam.html