Ekg ti-a iesit normal ceea ce inseamna ca nu ai probeleme cu inima! Senzatia pe care tu o acuzi poate fi de la glanda tiroida sau cel mai des intalnita acesta senzatie este pe baza de stres, si aceasta senzatie apare la cei care nu au nici un fel de boala si totul este doar in subconstient. Posibil si lipsa de calciu si magneziu sa te duca la starea asta! Mergi sa te vada un medic, dar iti spun ca nu ai nici o problema cu glanda, totul este pe baza de stres.
Mary alergia nu are legatura cu starile lui! Totul este pe baza de stres asa cum am explicat si mai jos!
Poate ai baut multa apa rece, ai mancat numai inghetata.
Incearca sa bei ceaiuri calde.
Pa, pa.
Buna!
Anxietate...te-ai gandit?
imptomele tulburărilor de anxietate
Caracteristica principală a acestora este sentimentul de frică sau/și gânduri cronice (constante), repetitive, de îngrijorare, care reprezintă un element de stres pentru persoana respectivă și care interferează cu activitățile din viața sa (de exemplu dacă unei persoane îi este frică să meargă la interviuri pentru ca acolo ar trebui să interacționeze cu străini, va evita situația respectivă, temându-se ca oricât de inteligentă ar fi, nu ar primi postul, chiar și dacă ceea ce face actualmente nu îi oferă satisfacția dorită). Alte simptome comune tuturor tipurilor de anxietăți:
reacții fizice – ex. transpirație, tremurături, bătăi de inimă rapide, dificultăți în respirație, greață, leșin.
gânduri disfuncționale – ex. „dacă o să vorbesc în fața publicului, și o să greșesc, toată lumea o să mă creadă prost".
comportament de evitare – o persoană anxioasă poate să ajungă să evite foarte multe situații. Faptul că are gânduri negative și evaluează irațional situațiile care îi provoacă anxietate, emoții negative foarte intense, reacții fizice puternice, și eventual experiențe negative, plasează persoana într-un cerc vicios, din care nu poate să iasă (de ex. studentul T. este foarte anxios la prezentarea unei lucrări în fața publicului, dar trebuie să-și susțină disertația. Se simte foarte anxios, de fapt de o săptămană întreagă, și a învățat foarte mult, ca totul să fie perfect și să nu dea greș, dar faptul că înainte de prezentarea disertatiei s-a gândit de foarte multe ori ca trebuie să fie perfecta această prezentare, ca altfel profesorii or să îl creada prost, i-a provocat emoții foarte intense ceea ce evident a cauzat mici eșecuri în prezentare, pe care el ulterior le-a interpretat ca fiind greșeli catastrofale și nu a mai vrut să prezinte lucrări în față mai multor oameni, având ca rezultat faptul că acum evită aceste tipuri de situații).
Sursa :http://ro.wikipedia.org/wiki/Anxietate
Un copil de la mine din clasa alre alergii si prezinta aceleasi sintome.Tot medicul[zic eu]ca-i va zice cel mai bine ce are .