| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Am 3 colegi de clasa care au pojarsad.Mi-e foarte frica sa nu iau si eu.O colega a venit azi la scoala si avea pojar, culmea e ca nu stia ca are. Urmatoarele saptamani sunt ff importante si chiar nu vreau sa stau prin casa.Cum as putea sa ma "protejez"?sad
Am inteles ca fructele sunt ff bune...Mi.e frica rausad...
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Buna. daca ai avut pojar, nu o sa mai ai si a 2 a oara...si eu am stat langa o fata care avea rujeola, sau ceva de genul si nu am luat, pentru ca am facut cand eram mica. kiss

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru SuperGirl122222222222):

Nu am avut nici pojar si nici varsatsad.Si nici otita...si d'astea.Din cauza asta mi.e fricacrying

| SuperGirl122222222222 a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

:O Daca nu ai avut....hm,imi pare rau sa iti spun.dar intr-un tarziu, le vei face.pentru ca acestea sunt "bolile copilariei".dar vor trece, stai linistita >big grin

| darkprincesskiss a răspuns:

Mie saptamana trecuta mi-a trecut pojarul si nu am stat pe lenga nimeni care a avut pojar si tot am facut. Nu prea ai cum sa te protejezi sad

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru SuperGirl122222222222):

Of ofsad. Sper sa nu fac ...sunt invitata la rudele mele...la majoratsad, nu vreau sa am.