| MrYon a întrebat:

Am așa o întrebare
Eu sunt o persoana care am accentul pe litera Rrr și dacă îmi scot amigdalele nu o sa fac nimic rău, pentru că am observat că cînd spun R amigdalele împreună cu omulețul din cand formează litera?
Adică o să pot pronunța pe urmă litera Rrr?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Staif a răspuns:

Vei putea sa o pronunti. Nu e nici o legatura.

| Andrei2991 a răspuns:

Nu in tocmai. Pentru ca pana acum nu ai fost obisnuit sa pronunti litera R, asa ca probabil vei lua cursuri de dictie ca sa reusesti sa il pronunti. Daca esti inca copil, ar trebui sa fie usoare cursurile, dar daca ai o varsta vor fi mult mai dificile.

| iuliaradu1 a răspuns:

Normal ca da, ce legatura are?

| MrYon explică (pentru Andrei2991):

Da cam 21 de ani am și cam mă tem sa nu zic H pe urmă în loc de R

| Andrei2991 a răspuns (pentru MrYon):

Nu ar fi mare diferenta... In loc de crrrreion ai spune cheion. Apropo, sa stii ca daca iti scoti amigdalitele, esti foarte vulnerabil la microbi si vei raci foarte des daca nu porti fular sau ceva incat sa iti acopere gura. Rolul lor este de a proteja organismul impotriva microbilor. Poti sa ceri sa iti taie o mica parte din ele ca sa vezi daca poti sa zici litera R, daca nu poti ar trebui sa nu le scoti deloc. Decat daca in fiecare luna racesti de 2/3 ori ca mine.