Incearca sa renunti la a combina cafeina cu energizantul, dau reactii urate dupa consumarea acestora. Acum foarte multi ani am baut o cola si dupa putin timp un energizant si am zis ca nu mai eram eu... Imi picase calciul efectiv, incepusem sa tremur toata, sa am pulsul mare. A intervenit asistenta medicala la locul de munca unde lucram si imi daduse ceva pentru a ma linisti.
Oricum de asta fiecare persoana reactioneaza diferit, desi este bine sa nu mai testezi astfel de combinatii, caci nu se stie a doua oara cum va fi.
Posibil sa fie doar un junghi intercostal, incearca sa eviti combinatia energizant+ cafea.
O combinatie cam periculoasa. Evita pe viitor sa mai consumi asa ceva. Mai ales Hell.
Nu mai baga asa ceva. Am patit-o si eu cu o cafea mare amara bauta cu un intreg energizant hell. Pe moment mi-a alungat tot somnul si m-a umplut de energie, insa la ce am patit pe urma am zis ca mor, imi tremurau mainile ca la handicapati si imi batea inima de parca am zis ca-mi crapa... Am stat intins si am incercat sa ma relaxez toata ziua aia, intr-un final am reusit sa ma linistesc cat de cat insa mi-a luat 6-7 ore( si chiar si in zilele ce au urmat am patit sa mi-o ia la galop inima de cateva ori degeaba). De atunci nu mai beau nici cafea dar nici energizant.
Inca nu ti s-a format rezistena la cafeina, eu zic s-o lasi mai moale cu combinatiile astea
Daca bei regulat si inca nu esti majora, nu e surprinzator. Opreste-te din baut alcool si cafea pana faci 18 ani, si nici atunci in exces.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Byb2001 întreabă: