anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am citit intr-o revista niste cure de slabire. Printe care şi una cu usturoi. In fieare dimineata cand te trezesti, inainte de masa iei un bob de usturoi [Nu stiu cum sa-i zic acum] il inghiti, si dupa poti sa mananci orice. As vrea sa stiu cum te ajuta usturoiul sa slabesti? Si mai ales daca chiar functioneaza chestia asta sa iei inainte de masa doar dimineata. Astept raspunsuri, dau funda, normal :*!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Se doar dimineata pe stomacul gol dar nu e pentru slabit, e pentru totul altceva

| MiraNick a răspuns:

Dietele care iti promit marea cu sarea daca iei un catel de usturoi sau o lingura de otet de mere dimineata n-au efectul scontat. E posibil sa te simti mai bine dupa o lunga perioada de timp de cand urmezi respectiva dieta dar nu vei slabi.
Pentru slabire e nevoie de exercitii combinate cu dieta. Eu iti recomand sa incepi cu ceva usor cum e Yoga (http://cum-sa-slabesti.savy.ro/yoga-pentru-slabire/) si sa te concentrezi mai mult pe ce mananci