anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut in urma cu 2 luni analizele uzuale (hemoleucograma, creatinina, uree, GPT, GOT, Fe Ca Mg, helycobacter, parazitolog, sumar urinar si ASLO) reiesind pozitiv helycobacter, limfocite mari si GPT marit usor.
As vrea sa-mi repet analizele avand in vedere ca din toamna o sa merg la liceu, crampele abdominale au reaparut si ca am avut la inceputul anului interventii stomatologice (de aceea as vrea sa-mi fac Hiv, hepatita B si C)
Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"as vrea sa-mi fac Hiv" - ai vreun motiv?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Interventiile stomatologice

| Raducons a răspuns:

Trebuie sa iei tratamentul pentru helicobacter prima data

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

în cazul ăsta, e mai bine să nu știi!

| Tramadol a răspuns:

Iei tratament pentru helicobacter, te duci frumos la medicul de familie si iti va zice el medicamentele, eu degeaba iti zic variantele ca nu le poti lua fara reteta. Nu ai de ce sa iti repeti analizele, sunt relevante pentru acea infectie gastrica. Du-te la medic si in 10 zile de tratament acea bacterie va disparea si tu nu vei mai avea nimic.