| clatitecoexistate a întrebat:

Bună TPU, am făcut niște clătite aseară iar azi când iau una din farfurie observ ceva dâră de țesătură, similară cu o pânză de păianjen lăsată între cele două clătite. nu pot să-mi dau seama ce e, nici ChatGPT nu mă ajută. Poate are cineva vreo idee? Dau fundă vă rog, sunt disperat să aflu laughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Atunci este de la laptele folosit la compoziția de clătite.

3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Dacă ai pus zahar pe clătită și apoi clătită peste clătită. Explicația acelei "pânze de păianjen " e că s-au format prin topirea zahărului amestecat cu ulei fierbinte.

| clatitecoexistate explică (pentru gabicoo):

Nu am pus zahar pe clatite, eu le fac fara nimic pe ele si adaug ulterior dulceata sau ceva, asta cand le pun in alta farfurie. insa, acele dare sunt extrem de subtiri si fragile, asemeni unei panze de paianjen, si nu cred ca zaharul ar putea face asa

| clatitecoexistate explică (pentru gabicoo):

Ba, nu m-am gandit la ipoteza asta, ziceam poate e faina sau laptele. mersi!