| Siim a întrebat:

Am fost la plajă în prima zi de menstruaţie, iar acum curge foarte puţin. Oare chiar e adevărat,, mitul " că dacă faci baie/plajă în prima zi îţi stopezi menstruaţia, sau este doar o dereglare hormonală?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mOBSCENE a răspuns:

Nu este adevarat acel mit, cel putin pentru mine nu a fost. Anul trecut, la mare, am fost si eu in "zilele alea", am stat la plaja la orele recomandate, nu am facut baie, si a fost totul normal. Nu este o regula sa iti vina de fiecare data la fel. Posibil sa fie din cauza stresului/oboselii/alimentatiei big grin

| Siim explică (pentru mOBSCENE):

Am făcut baie, am stat la soare toată ziua, din cauza că ştiam că nu am probleme din ăstea...

| doctoressa a răspuns:

Nu, este doar un mit. Asteapta sa vezi ce se intampla in zilele urmatoare. Mergi la medic ginecolog daca menstruatia intarzie si apara. http://www.i-medic.ro/primul-ajutor

| mOBSCENE a răspuns (pentru Siim):

Nu are nimic nici daca faci baie (presupun ca porti OB-uri, gen), doar ca zona este mai sensibila in perioada asta si e mai probabil sa faci cate boli, dar nu e neaparat. Soarele, de regula, influenteaza menstruatia in sensul ca e mai abundenta, nu o stopeaza. So, n-ai de ce sa iti faci girji.

| Siim explică (pentru doctoressa):

Menstruatia a curs foarte putin. Sper ca luna viitoare sa vin normal :-(