Nu stiu ce sa spun.Eu zic sa ii spui mamei tale sa te duca la medic pentru ca daca nu se poate agrava si dupa vei regreta.Sa sti caci cu asta nu-i de glumit.
Poti sa iei niste vitamine/ceva pentru imunitate si niste nurofen sau paracetamol. Nu e chiar asa grav, dar iti recomand sa te duci la doctor maine. Ah, si sa dormi dupa ce iei medicamentele sau ceva, pentru ca asta poate fi si pe fond de oboseala
Asa de rau? Pai dupa ce am facut baie ma simteam bine dar stiam ca asta nu va dura mult si nu a durat apoi imediat ce am intrat pe mess si am inceput sa vb cu cineva( care mi-a dat o veste proasta tare) atunci iar am inceput sa ma simt rau.Am luat nurofen.O sa beau niste ceai si o sa ma culc.Mersi!
Bună.
Mâine dimineață mergi la medicul de familie. În situația în care peste noapte te simți și mai rău, temperatura crește, mergi la camera de gardă.
Sănătate!
Pa, pa.
Pai, cand faci frisoane sigurat o sa ai febra.Asa ca zii mamei tale sa iti ia de la farmacie Nurofen.Si este un virus in aer si s-ar putea sa il fi luat si tu.