| Boldea_Ady_1996 a întrebat:

Am întâmpinat o problemă. Când ma spal pe cap, după ce ma usc, nu dispare mătreața. Am încercat mai multe samponuri, gen botanic therapy, head&shoulders, etc. dar nu au dat rezultate. Și va rog, nu îmi spuneți de oțet. Am încercat deja, pentru mine nu merge. Vreo idee?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Matreata nu are cum sa dispara de la sine, pentru ca ai DERMATITA SEBOREICA si pana nu faci tratament adecvat, nu poti scapa de ea.
Poti incerca sa folosesti un sampon cu NIZORAL din farmacie si sa vezi daca da rezultate la tine.
daca tot nu da, dupa ce l-ai folosit pentru 2-3 luni, atunci este bine sa mergi al un medic dermatolog.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ulei de masline, il lasi un pic, si pe urma speli capu, happy
merge 100%, mai ales pentru bebei.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sampon cu Nizoral sau sapun cu sulf. Dupa cam 3 saptamani de folosire frecventa (la maxim 3 zile), se vad rezultate certe

| Boldea_Ady_1996 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc, am folosit produsul din decembrie, de când mi l-ați recomandat, și se vad rezultate!