| Cr7adi a întrebat:

Buna Tpu.Am mai multe probleme dirigina vrea sa o sune pe maica-mea ca am note slabe, foarte nervoasa diriginta de felul ei.Problema este ca am libsit ca am avut si am in prezent o problema medicala.Am luat notele proaste ca nu am fost la scoala si nu mi-am recuperat, iar profesorii toti dau im mine.Am tensiunea scazuta ma simt ametita, si toti dau in mine. Ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Eu cred ca problema este la tine, nu iti place sa inveti happy. Singura scapare dintr-o problema este sa o infunti.

| me1oo a răspuns:

presupun ca tu realizezi ca situatia in care te aflii nu este una tocmai super fericita, dar nici nu e un capat de lume, ideea este ca ar trebui oleaca sa te apuci de invatat nu sa ajungi premiantul clasei( nu ca ar fi asta o problema) dar incearca si tu sa revii cu picioarele pe pamant. Chiulitul si absentele nu te ajuta cu nimic ajungi si tu ca multi altii pleava societatii.
Daca ai avut intr-adevar probleme medicale adu hartie de la medic si apuca-te de invatat daca proful iti preda azi o lectie invat-o pentru maine, daca vrea sa te asculte din urma explica-i frumos ca nu ai invatat deoarece ai avut probleme serioase si ti-ar fi greu sa recuperezi dar totusi ai invatat ultima lectie! cu tensiunea e sigur de la stres, ia un calciu pentru ameteala si eu patesc asa

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca ai avut o problema medicata inseama ca parintii stiu de ea asa ca nu inteleg unde problema.

| thanos a răspuns:

Si eu am trecut prin asta si am realizat ca sunt doar 4 solutii de a scapa de acest lucru!

1-crele iertare profesorilor pentru ce ai facut si spune-le ca nu o sa se mai intample
::dar asa intre patru ochi cu fiecare!
2-invata lectiile si fi activa la urmatoarele ore pentru a vedea profesorii ca ti-ai dat seama ca ai grasit
3-mintesteo pe diriga si spune-i ca mama ta are ceva probleme si nu vrei sa se supere asa ca sa nu o sune ca promiti ca te vei redresa
4-zii la mama ta despre ce este vorba si poate te va intelege
FUNDITA?