Fața trebuie spălată și renunță la creme, machiaj, cel puțin până ce-ți trece roșeața și usturimea. E pentru prima dată când ai încercat anume această mască? Nu știu, nu sunt eu mare expert, dar poate pielea ta e alergică la unul din ingrediente.
Ce mai bună opțiune, e să apelezi la un dermatolog, care îți poate recomanda o mască special pentru tenul tău. Ai grijă )
O reacție alergică, spală-te pe față cu apă și evită să o mai atingi! dacă persistă du-te la medic!
Salut,fiecare masca inainte de a o aplica pe fata trebuie sa o incerci la incheietura minii partea interioara ( cot ) si daca nu se inroseste, nu te ustura, nu se umfla vei putea sa o aplici pe fata, insa daca nu pentru tenul tau este ok. in aceasta cauza nu a fost pentru tine ...nici un caz sa nu dai cu spirt cum a mentionat o persoana de mai sus, nu e bine pentru pielea de pe fata.
Multumesc pentru raspuns, am mai folosit si fulgi de ovaz si ceai de musetel dar separat, o facut minuni mai ales fulgii de ovaz, nu pot intelege ce s-a intamplat acum.
Sa nu mai folosesti asa ceva, se pare ca nu iti fae bine la ten, fa-te cu o crema hidratanta daca ai de galbenele
User252426 întreabă: