| Tymycy a întrebat:

am mare nevoie de ajutorul vostru. Mi-am facut o masca cu fulgi de ovaz si ceai de musetel si cand sa dau masca jos ma uit in oglinda, unde a fost masca piele imi e rosie si ma ustura. Eu am incercat multe masti, dar niciodata nu am patit asa, daca cineva ma poate ajuta va rog sa ma ajutati. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Esti alergica la ele, altfel nu ar avea de ce. happy dai cu spirt

| inlovewiththerainbow a răspuns:

Fața trebuie spălată și renunță la creme, machiaj, cel puțin până ce-ți trece roșeața și usturimea. E pentru prima dată când ai încercat anume această mască? Nu știu, nu sunt eu mare expert, dar poate pielea ta e alergică la unul din ingrediente.
Ce mai bună opțiune, e să apelezi la un dermatolog, care îți poate recomanda o mască special pentru tenul tău. Ai grijă )

| Azµre a răspuns:

O reacție alergică, spală-te pe față cu apă și evită să o mai atingi! dacă persistă du-te la medic!

| sineva a răspuns:

Salut,fiecare masca inainte de a o aplica pe fata trebuie sa o incerci la incheietura minii partea interioara ( cot ) si daca nu se inroseste, nu te ustura, nu se umfla vei putea sa o aplici pe fata, insa daca nu pentru tenul tau este ok. in aceasta cauza nu a fost pentru tine ...nici un caz sa nu dai cu spirt cum a mentionat o persoana de mai sus, nu e bine pentru pielea de pe fata.

| AlleAlllexandra a răspuns:

S-ar putea sa te fi iritat. Sau esti alergica.

| Tymycy explică (pentru inlovewiththerainbow):

Multumesc pentru raspuns, am mai folosit si fulgi de ovaz si ceai de musetel dar separat, o facut minuni mai ales fulgii de ovaz, nu pot intelege ce s-a intamplat acum.sad

| Tymycy explică (pentru sineva):

Multumesc pentru raspuns, data viitoare am sa procedez asa, dar sincer am mai folosit aceste 2 ingrediente, dar separat si niciodata nu mi s-a mai intamplat asa ceva sad

| sineva a răspuns (pentru Tymycy):

Posibil ca pentru tenul tau nu e bine sa le combini, sau una din ele poate sa fie cu termenul expirat...

| mona a răspuns:

Sa nu mai folosesti asa ceva, se pare ca nu iti fae bine la ten, fa-te cu o crema hidratanta daca ai de galbenele