Poate este de la masea, mergi la dentist asa cum esti cu maseau umflata o sa iti dea un tratament si apoi sa mergi sa o rezolvi de urgenta altfel o sa pierzi maseau, poate ai noroc sa o plombeze.
Tot nu ai fost cu maseaua aia? Ti-am mai spus si mai inainte ca nu ai nicio tumora cerebrala si doar o infectie la masea. Dar daca nu te duci sa o tratezi o sa faci in curand
Când apare o inundație, mai întâi se oprește robinetul și apoi se scoate apa afară.
Așa și aici.
Tratează mai întâi măseaua, și numai după aceea vei vedea dacă ai nevoie de ochelari. Sigur va dispărea și durerea de cap.
Am fost dar mi s-a zis ca e umflată si nu poate sa imi faca extracție momentan.
Eu nu stiu ce ai tu acolo dar sper sa fi fost la cineva competent sa te examineze. Daca nu e masea de minte sau masea ce nu mai poate fi salvata nu se apeleaza la extractii asa degeaba. Ar fi trebuit sa iti dea sa faci o radiografie sa vada ce e acolo.
Toate astea se pot cauza de la infectie si eu am patit asta, stai calma, nu te lua dupa toti fake-doctorii, trebuie sa mergi intr-adevar la un dentist sa-ti tratezi maseaua si apoi o sa vezi ca totul isi va da drumul, te stii cu sinuzita?