Ficatul tău se descurcă mai bine decât crezi :-)
Pe prospectul medicamentelor pe care le-ai primit este specificat inclusiv acest aspect; respectiv care este doza recomandată și în ce condiții. Nu pari genul de persoană care consumă 2-3 medicamente pe săptămână și alcool printre ele;-)
Ai primit un diagnostic pe care nu l-ai menționat aici și am considerat că e din rațiuni ce țin de intimitate și îți respect poziția. Nu pot să te sfătuiesc mai bine dacă nu-mi dai mai multe detalii. Dar chiar și așa, recomandarea mea rămâne să porți conversația asta cu un farmacist și nu cu necunoscuții pe internet :-)
Bună!
În general, atunci când nu te mulțumește recomandarea unui medic, e în regulă să cauți opinia altuia.
Dacă nu ți-e comod să faci asta, îți recomand să discuți cu un farmacist. Ține cont că prima lor recomandare va fi o soluție relativ scumpă (pentru că au și ei bonificațiile lor). Cere-le varianta ieftină, pentru că aproape întotdeauna există o alternativă.
Sunt diverse unguente sau antiinflamatorii care te pot ajuta, dar nu e OK să-ți recomand eu așa pe internet, fără o consultație cât de sumară.
Povestea asta cu „trasul curentului" e mai degrabă una băbească decât una reală, științifică. Teoretic, e posibil să fi transpirat, iar aerul rece să-ți fi răcit inegal corpul, de unde aceste probleme. Sugestia mea ar fi să încerci să te îmbraci / acoperi uniform, indiferent că stai cu geamul deschis sau nu. E bine să faci asta oricum.
Nu e vorba ca ma nemultumeste recomandarea lui, dar nu pot sa ma duc din doua in doua saptamanii sa cer din nou medicamente. are si ficatul meu o limita.