anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie urgent de parerea voastra, am un caine Amstaff in varsta de 4 ani si vreo 2 luni, nu sunt primul stapan al lui, l-am luat pe la 3 ani, totul era ok pana pe data de 31august cand a avut ca niste crize, "se zbatea de parca era curentat, se tira, nu putea sa se tina pe picioare si se palea de obiectele din jur. Dupa ce l-am dat cu aghiasma, ii trecusera, asa credea azi, iar s-a intamplat si nu am idee ce sa fac. Maine sigur ma duc la veterinar, dar pana mine vreau sa aud parerea voastra. In timpul crizelor nu face pe el sau ceva de genul, doar se zbate si nu poate sa se tina pe picioare, gura poti s-o deschizi, poti sa-l iei in brate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ωmega a răspuns:

Imi pare rau ca te intreb. dar aghiasma? pe bune?
Aghiasma are cam acelasi efect asupra cainelui precum ar avea asupra unui motor de masina laughing adica nici macar praf de zane nu estewinking
Stai linistit, si cainii au "episoade" ca si alte animale, ca si omul. Veterinarul te va lamuri daca e doar o tulburare comportamentala si daca e asa iti va spune ce e de facut, sau daca are vreo afectiune sau boala, caz in care iti va da tratament adecvat pentru el.

| jashon a răspuns (pentru Ωmega):

Am fost la veterinar si mi-a spus ca are niste dereglari mintale dar eu nu prea cred nu stiu ce sa fac acum e totul ok dar nu stiu cum o sa fie pe viitor