Ce glume sadice aveţi între voi. O să se infecteze, e un corp străin în corpul tău.Du-te măcar la o farmacie, un veterinar să scoată 'gluma'afară.
Daca ai tinctura de propolis(dezinfectant, cicatrizant), pune pe rana. Daca nu, foloseste spirt medicinal(dezinfectant)sau daca ai tuica tare.Cred ca varful creionului,a iesit,dar au ramas urme de la carbon. Unguent nu, deoarece nu dezinfecteaza.Iar Baneocin, nu stiu ce este; cauta prospectul sau vezi pe google, tastand numele, la ce este bun.
Mersi pentru sfat am sa pun spirt dar nu e problema daca e rosu in jurul ranii?
Crede-mă,un veterinar e la fel de doctor ca şi ăla din spital, poate mai deştept. Nu te-am luat în râs, şi veterinarii au antibiotice, dezinfectante şi te pot ajuta.
Spala bine cu apa si sapun si dezinfecteaza. Daca se roseste si devine sticlos in jur poti aplica local baneocin unguent si pansament steril.
Altadata fii mai atenta!
Daca e rosu in jurul ranii, inseamna ca se apara organismul impotriva microbilor. Si nu lua in seama ce a spus Samuske, doar un... poate spune asa ceva! In ceea ce privesc medicamentele de uz veterinar, poate are dreptate hummer, te pot ajuta intr-o urgenta.