| ȘEMaria a întrebat:

Buna TPU am o intrebare la care as vrea un raspuns urgent. prietena mea are o problema destul de delicata si nu mai stiu ce sfauri sa ii dau. deci ea lucreaza are un loc de munca stabil pana acum 2 luni totul a fost normal. dar de 2 luni incoace ii miros picioarele ingrozitor de tare cand e la munca. cand ajunge acasa si se escalta nu mai miroase nimic nici soseta nici pantoful. tin sa precizez ca a incercat cu bicarbonat, ceai negru, deodorante, spray-uri, creme, sosete de buncam 95%, pantofi de piele pana si la servici si-a cumparat papuci de piele ca sa ii respire piciorul, pudra de talc, levantica, vanilie. deci ce sfatui as putea sa ii mai dau? Miercuri are programare la dermatologie si ea pana miercuri mai are de mers la servici si ii este jena de colegele ei care deja o povestesc. HELP! Dau funda celui mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt niste spray-uri, le gasesti la decathlon. Plus sosete de bumbac, plus spalat incaltarile.
Eu am fost odata in franta cu autocaru si am facut cred 3-4 zile.
Nu mi-a dat prin cap sa ma descalt si am stat cu aia in picioare atatea zile, imi puteau picioarele de zici ca nu era adevarat. imi cadea parul din nas. Noroc ca aveam adidasi de schimb, si am fost la un loc dinasta care avea si dusuri, si am apucat sa ma schimb pe ultima suta de metri. N-a fost o imbunatatire foarte mare, ca nu am apucat sa ma spal calumea, ca pleca autocaru. dar cat de cat acolo laughing
la sfarsit s-a stricat autocaru si a venit altul cu alti oameni, nu mai aveam loc sa stam jos, si a trebuit sa stau langa sofer, cred ca ii cadea aluia parul din nas, L-am tinut treaz toata noaptea sa nu adoarma laughing)

5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Sa stea linistita, nu are ce face. Colegele sunt niste vaci proaste daca discuta pe la spate in loc sa o ajute cu ceva. P.S. Cu ce se ocupa? Poate e ceva legat de mediul de la locul de munca.

| ȘEMaria explică (pentru GabiDumitrescu):

Lucreaza intr-o fabrica. in industrie. sti e foarte jenant pentru ea. joi cand a ajuns acasa m-a sunat plangand ca a auzit colege vorbind de ea ca are cadavre pe picioare si multe altele si radeau

| Porcusorul a răspuns:

Trebuie sa isi puna in in fiecare seara in papuci cate un pliculet de ceai, orice ceai, fie si cel mai ieftin. Hartia din care este plicul va atrage toata umezeala si va indeparta mirosurile neplacute, iar ceaiul va da o aroma usoara de prospetime. Este deosebit de eficienta aceasta metoda, mai eficienta si decat marea majoritate a spray-urilor de papuci. Pentru picioare, intr-un lighean cu apa calda si gel de dus sau sapun lichid trebuie sa stea in fiecare seara sau cand vine de la job cel putin 10 minute. Sosetele, evident, trebuie schimbate cel putin o data pe zi.

| Donsavas a răspuns:

Sa foloseasca spray cu alcool și sa l aplice la picioare si in pantofi.

| Sufar a răspuns:

Cumde miros si cand ajunge acasa nu mai miroase?