| qCristiana a întrebat:

Am o mareee problema, eu fumez de cam 2 saptamani si parintii mei au aflat, iar eu am negat tot si vor sa ma duca la niste analize speciale.Se vede daca fumezi? plz repede puppy dog eyes Fundaa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Miriam55 a răspuns:

Nu se vede mai. De la 2 saptamani. Dupa ani de zile se vor vedea la radiografie, la plamani. Stii tu, petele alea negre de pe pachetele de tigari. Stay chill.

8 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Da,la acele analize se vede.

| mona a răspuns:

Nu se vede deocamdata dar nu inteleg de ce te-ai apucat de fumat, sti bine ca iti pui sanatatea in pericol...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Analize speciale?
Renunță la fumat, respectă-ți sănătate!
Trebuie să solicite nivelul de nicotină din sânge, acea este analiza specială.
Pa, pa.

| kaBooMx a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Asa cum spunea un alt user, raspunsurile tale sunt inutile. Ea a intrebat daca se vede, tu nu i-ai raspuns.

| viotedy a răspuns:

Lasa-te si n-or sa te duca, probabil doar te-au amenintat.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru kaBooMx):

Bună.
Poftim?
Testul nivelului de nicotină se ia din sânge prin recoltare.
Cu ce nu am fost clară?
Apropo, mulțumesc de aprecieri și ție și alt user!
Pa, pa.

| stlucian a răspuns:

CE ANALIZE SPECIALE? Daca fumezi de 2 saptamani (se considera ca nu esti fumator) IESTI INCEPATOR! NU O sa se vada nimic daca cu 24ore inainte nu tragi o tigara.Nicotina dispare din sange in 12ore la cazul tau.Nicotina ca si alte substante raman in sange o perioada de timp! Fii fara gija daca nu ai fumat in ultimele 24 ore. ps :bea o bere c asa elimini mai repede doua chiar!

| kaBooMx a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Pai si ea a intrebat daca se vede, nu de unde/cum se ia. Puteai sa-i zici: Da, pot, prin recoltarea de sange / Nu, nu pot, pentru ca la 2 sapt nu e vizibil.