| danutu2001 a întrebat:

am o mica problema. Am aproape 16 ani si uneori cand ma trezesc dimineata am instrumentul ud ca si cum as fi facut pe mine dar nu ma ud pe mine adica ma ud doar pe interiorul organului masculin. Ma cam enerveaza ca cateodata ma ud si pe chiloti si pijamale. Sunt adolescent si am 16 ani, as putea remedia in vreun fel aceasta problema sau e ceva normal? Faza e ca cand maudi spe chiloti si pantaloni ca trebuie sa ma si spal si ma cam enerveaza. Cum as putea remedia problema saue ceva normal la varsta mea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Este normal de la varsta ta, este cauzata de ejacul are in timpul somnului, mai ales daca ai vise erotice si /sau erectie in timpul somnului.
In aceste cazuri (si nu numai) spala-te bine.

| danutu2001 explică (pentru Bula):

Da dar a devenit enervant

| danutu2001 explică (pentru Bula):

Si ce-as putea face sa nu mai patesc asta?