| lorrena97 a întrebat:

Buna TPU am o mica problema si anume ca vreau sa dau jos un surplus de kg... iar o pritena mi-a sugerat ca in jurul abdomenului sa-mi infasor staniol sau ciolofan pentru ca te ajuta sa transpiri si astfel slabesti( dar in particular fac si exercitii fizice pentru slabit deci nu ma bazez numai pe asta )problema e ca mi-e cam frica pentru ca nu stiu daca trebuie sa aplic o crema de protectie. pentru ca e posibil sa-mi apara bube sau iritatii...va rog daca a-ti incercat sau auzit de metoda asta spuneti-mi functioneaza

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Fa asa cum ti-a spus prietena ta si incearca sa nu mai mananci paine deloc! Eu asa fac si sunt multumita de greutatea mea momentan. Dupa ora 6 seara nu mai mananc deloc. Dar pana la 6, mananc de 3 ori, adica dimineata in jur de 10, apoi pe la 2 si la 5. Dar fara paine! Bafta

7 răspunsuri:
| Dany008 a răspuns:

Da metoda cu celofanul pare a fii buna numa ca sa faci un dus sau baie dupa ce termini cu exercitiile
un preten de al meu era gras nu exagerez avea burta mare piept maini si a inceput sa fuga cu geaca pe el vara ca sa arda calorii mai usor acum arata bine nu mai are surplusuri de grasime 3 luni de zile a durat dar a meritat pentru el

| nicolici a răspuns:

Nu ti se intampla nimic daca folosesti un ciolofan. Merita sa incerci. Baftakiss.

| sara80 a răspuns:

Da.metoda cu celofanul este foarte bune.pe zona abdomenului se poate aplica o crema "Puterea Ursului" care da o senzatie de fierbinteala si ajuta la o transpirare mai "abundenta"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa ciolofanul,transpiratia nu te va ajuta sa slabesti(prin traspiratie elimini apa, nu grasime), ea avand rolul de a racori pielea.Rezuma-te la exercitiile fizice si,pentru rezultate mai bune,fa cateva modificari in alimentatie. Elimina din aceasta produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chipsurile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,seminte, alune, migdale sau fistic.De asemenea,evita pe cat posibil prajelile din alimentatie(contin foarte multe kcal, datorita uleiului).Nu trebuie sa elimini complet painea din alimentatie, ci doar sa o consumi in cantitati corespunzatoare.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea(lucrul acesta te va ajuta sa nu depasesti necesarul)si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii, nici prea mult, nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara). Succes.

| SpaNu88 a răspuns:

Nu te ajuta ciolofanu ala in jurul abdomenului. vei elimina doar apa din acea zona, iar cand vei bea apa se va pune la locwinking sa slabesti trebuie sa consumi 500 kcal decat cele pe care le mananci. ( mananci 1500 kcal, consumi 2000) doar asa slabestihappy nu cu ciolofane, cauciucuri si alte prostii

| 000Diddy000 a răspuns (pentru sara80):

Crema puterea ursului nu e pentru slabit, sau transpirat cum zici tu, e pentru dureri ale articulatiilor, ale spatelui etc

| sara80 a răspuns (pentru 000Diddy000):

Asta folosesc eu la recomandarea unui medic pentru a nu da banii pe o gramada de chestii anticelulitice care nici macar nu cred ca pot ajuta intr-un interval scurt de timp.incearca cu simplu celofan si dupa cu crema aceasta si vei vedea rezultatele deoarece sunt vizibile.cu celofanul si cu crema puterea ursului nu vei putea sta mai mult de 15 minute datorita fierbintelii